Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

28.02.2013

Xarxanet.org estrena un nou butlletí de finançament



 Des de Xarxanet.org es posa en marxa un nou butlletí sobre fonts de finançament, amb l'objectiu de donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

El butlletí informarà setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades (fundacions, obres socials d’empreses, caixes...) i les adreçarà a entitats sense ànim de lucre. Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments assenyalats relatius a temes de finançament associatiu.

El butlletí s’enviarà tots els dimecres a partir del 27 de febrer i inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini.

En aquesta pàgina es poden consultar els butlletins.
Per subscriure’s al butlletí cal fer-ho a través d'aquesta pàgina.
D'altra banda podeu seguir totes les convocatòries minut a minut a través del compte de Twitter @ajuts_entitats
Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a financament@xarxanet.org.

Xarxanet.org és la xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, un portal d’internet en llengua catalana posat en marxa el 2003 del qual MEG forma part com a entitat promotora. El projecte l'impulsa el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya però són les entitats les qui gestionen i promouen els diferents portals, aportant els continguts, les informacions i els recursos i establint mecanismes de relació i interacció entre el món associatiu i la ciutadania.

 



Comparteix