Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

28.02.2013

Convocatòria per atorgar l’1% dels ingressos de MEG a projectes de cooperació pel desenvolupament



 Minyons Escoltes i Guies de Catalunya convoca un concurs públic per atorgar l’1% dels seus ingressos propis a organitzacions i entitats que duguin a terme projectes de cooperació pel desenvolupament.

Com a entitat compromesa amb la transformació social, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) opta per un model de cooperació concret que vetlli per l'empoderament de la societat civil. Així, es valoraran especialment els projectes que tractin sobre educació per al desenvolupament i/o la pau; que tinguin repercussió al Nord; que estiguin vinculats amb la temàtica de l’Eix del Curs de MEG 2012-2013; impulsats per una entitat amb una forta base associativa, democràtica i participativa; i realitzats per o per a persones joves.

L’import de la donació, que correspon a l’1% dels ingressos de l’associació del curs 2011-2012 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en que no s’ha convocat concurs públic, es repartirà a criteri del jurat entre els projectes seleccionats i en cap cas suposarà més del 50% de la totalitat del pressupost d’un projecte.

El termini de presentació de projectes finalitzarà el 24 de març de 2013. La donació no està destinada en cap cas a finançar projectes interns de MEG, dels agrupaments membres de l’associació o de la Fundació Josep Sans.

Més informació al document adjunt:
Bases i convocatòria 2013 del Concurs per la donació de l’1% dels ingressos propis de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya a projectes de cooperació pel desenvolupament



Comparteix