Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

28.02.2013

Mercat de segona mà per ajudar entitats sense ànim de lucre - AEiG La Claca



 

Els temps que corren són difícils i plens d’entrebancs econòmics. La crisi avança i el consumisme ha de quedar enrere. Per això l’AEiG La Claca, de Cassà de la Selva, organitza un mercat de segona mà per ajudar entitats sense ànim de lucre.

Serà el proper diumenge 21 d’abril, des de 2/4 d’11 fins a les 2 del migdia, al Passeig Vilaret de Cassà. Disposaran d’un punt de recollida d’aliments que es destinaran a Càritas de Cassà de la Selva i d’un punt de recollida de materials que es destinaran a la Protectora d’animals. També hi haurà jocs, pintarem cares, cantarem, tallers de màgia, tallers de circ, tallers de cuina… i moltes altres coses!

Però abans, l’agrupament necessita la col·laboració de tothom per recollir els objectes que podran revendre: roba, llibres, joguines, electrodomèstics, objectes electrònics, mobiliari… i tot tipus d’objectes que encara es puguin utilitzar i estiguin en bon estat. Ho recolliran cada dissabte, de 16 a 18, al cau (Plaça Sant Pere, 3 de Cassà de la Selva).

Conscients de la situació social del nostre entorn, l’AEiG la Claca confia en la reutilització de materials a preus simbòlics a benefici d’entitats sense ànim de lucre.

Més informació al web de l’agrupament.



Comparteix