Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

12.03.2013

L’AEiG Montpalau de Pineda ha estat guardonat amb el Premi d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla



 El projecte premiat és 'L'Aplec de l'Erola, la renaixença d'un poble del Montnegre'; un reconeixement genèric també a la tasca de l'agrupament, que ara fa 50 anys. Segons la mateixa Fundació Lluís Carulla, es premia 'el sentiment de pertinença al país des d'un punt de vista lingüístic, cultural i històric i per fer un servei a la comunitat amb aprenentatge de competències, habilitats i valors'.

El proper dilluns 18 de març de 2013 l’AEiG Montpalau rebrà el Premi al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya, de mans de la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i la Presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla. També hi serà present el Director General de Joventut, Antoni Reig, així com el President del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Sergi Contreras.

A l'acte hi seran els responsables de l'AEiG Montpalau de Pineda, així com l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, la Regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda i la Regidora de Joventut, Sandra Villarte. També s'hi ha convidat a Daniel Rangil i a Teresa Montasell, pioners i recuperadors de l'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà.

Els caps de l'Agrupament estan molt contents i orgullosos de contribuïr a una societat millor. És un premi pel Cau, però també un premi per Pineda. Per els voluntaris és un reconeixement a la feina que fan.

Ell dia 1 d'abril es torna a celebrar l'Aplec de l'Erola, edició 2013, encara més potent. Tothom està convidar a asistir a la festa.

 



Comparteix