Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

05.03.2014

Campanya de recollida de mòbils - Ambienta't



Aquest mes de març, Ambienta't s'ha sumat a la campanya de recollida de mòbils que porta a terme la Fundació Mona. Per una banda, aquesta recollida, pretén transformar els mòbils en donatius que puguin ajudar a cobrir les despeses que té el centre de la fundació i per una altra, intenta contribuir en la reutilització del coltan, que és un mineral que s'utilitza per les bateries d'aquest aparells i d'altres.

Sensibilitzar i conscienciar als agrupaments dels serveis que es poden oferir a la natura és un dels tres objectius que es va marcar Ambienta't quan va iniciar el seu projecte. Per això, pretenem arribar als agrupaments de la demarcació amb propostes clares de servei a la natura. Un altre dels objectius principals és recollir contactes i eines que permetin una comunicació més directe amb el servei. És per aquest motiu que intentem establir vincles tant temporals com estàtics amb entitats que treballin amb la natura amb la intenció de col·laborar amb elles.

Per col·laborar amb la Fundació Mona i a la vegada, oferir un servei a la natura, des de l'1 de març, els agrupaments de la Demarcació de Girona disposen d'unes capses que podran posar en els seu cau per participar de la recollida i el reciclatge dels telèfons mòbils.

Esperem, d'aquesta manera, eixamplar la nostre tasca, que els agrupament puguin treballar-ho des dels seus caus i que entre totes i tots contribuïm a deixar el món millor de com l'hem trobat!

Moltes gràcies!


Comparteix