Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

30.03.2015

Prensentació llibre 50 anys fent camí - AEiG Pinya de Rosa de Blanes



Per commemorar el 50è aniversari de l’entitat, l’AEiG Pinya de Rosa ha fet un recull de cites i fotografies en el llibre 50 anys fent camí.

El proper 18 d’abril, a les 17.30h de la tarda, el Teatre de Blanes serà l’escenari per presentar el llibre del cau de Blanes. L’acte és gratuït i obert a tothom i comptarà amb la participació dels actuals membres de l’Agrupament, però també amb exescoltes que han participat en la confecció del llibre.

El llibre 50 anys fent camí utilitza la Llei escolta i guia com fil conductor i és un recull d’experiències, sensacions i records de les generacions que han passat per l’Agrupament. També és, el reflex dels infants i joves que defineixen el cau de Blanes: un cau viu, compromès i amb futur.

Durant el diumenge 19 d’abril, així com el mateix dia de Sant Jordi, l’AEiG Pinya de Rosa també tindrà la parada de llibres i roses que, des de fa més de 40 anys, ofereix llibres en català. La parada es troba a la cantonada del Carrer Ample amb la Plaça de la Gent Gran de Blanes.


Comparteix