Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

15.11.2018

NOU EQUIP A LA DEMARCACIÓ



Aquest dissabte vam celebrar l’Assemblea de la Demarcació, que va acollir l’AEiG Sant Pere de Figueres. Els assistents van triar que nosaltres, el nou Equip de Demarcació, tiréssim endavant el nostre mandat per aquests 3 anys que vénen.

L’equip el formem 7 persones, que som: l’Eduard Fusté de l’AEiG La Claca com a comissari,en David Esquinas de l'AEiG Sant Nicolau com a administrador, l'Isaac Poch de l’AEiG Sant Pere com a comissari i secretari, la Núria Ferrer de l'AEiG Pla de l'Estany com a secretaria i com a responsable pedagògica, la Núria Mitjavila de l'AEiG La Claca com a responsable pedagògica, la Lídia Hortal de l'AEiG Xiprers al Vent com a responsable pedagògica i per últim en Salvador Gras de l’AEiG Sant Nicolau segueix com a consiliari.

Us animem a participar a l’AGO que se celebrarà aquest diumenge 18 de novembre a Olesa de Montserrat, creiem que és important que siguem com més millor per tal de fer sentir la veu de la nostra Demarcació, en un moment tan important per la nostre entitat.

Moltes gràcies a tots i totes els que ens heu fet confiança, i als que no, treballarem per guanyar-nos-la!

Que tingueu un bon cap de setmana,

El nou Equip: Eduard, David, Isaac, Núria Ferrer, Núria Mitjavila, Lídia i Salvador


Comparteix