Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

25.01.2021

TAULES DE GENER

TACA del 22 de gener, una de les tres taules que aquest passat divendres es van reunir.El divendres passat va ser el torn de les Taules de Demarcació. Per cinquena vegada tant en el cas de la TACA, com en el de la TAPE, per quarta pel que fa a la TASA, el dia 22 de gener a les 20:00 del vespre, les diferents taules es reunien per fer front a l’inici de l’any 2021.
 
Tot i estar confinats, ni la Demarcació ni els agrupaments posen fre. És per això que, com ja va essent habitual en els darrers mesos, les taules es van esdevenir en format telemàtic. S’han canviat les sales de la Demarcació per les habitacions de cada responsable pedagògic, cap d’agrupament i tresorer/a.
 
A diferència de l’any passat, on es van poder completar més d’una i de dues taules presencials, aquest curs ja es va iniciar fent les reunions de càrrecs en línia. Si bé és cert que les plataformes virtuals permeten continuar amb la presa de decisions i el punt de trobada, també ho és que es troba a faltar el contacte entre les persones, i el treball en equip, anys llum d’igualar-se des de la virtualitat.


Comparteix