Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

02.02.2021

LA PRIMERA DEL 2021: FOCA T3



Amb el comiat del mes de gener es podria haver tancat un inici d’any buit de formació. Malgrat tot, no ha estat el cas de la Demarcació de Girona, ja que FOCA T3, més enllà de les restriccions, ha completat la seva primera trobada durant el cap de setmana del 30 al 31 de gener.
 

I és que tant per l’equip com pels focaires d’aquest torn, el 2021 començava amb el peu esquerre; veient com la seva primera trobada, compresa entre els dies 2 i 5 de gener, quedava suspesa. L’agreujament de la situació respecta la Covid i la implantació de mesures més restrictives, els forçava a prendre aquesta decisió.
 

Amb el pas de les setmanes, però, després de revisar els protocols, publicar una nova normativa de formació per part de l’Escola i vetllar per la seguretat de les formacions presencials, la situació ha canviat. És amb aquest nou context que, des de FOCA T3, han tirat endavant un cap de setmana de formació en format semipresencial. Aquest format nou els ha donat la possibilitat de passar tot el dissabte junts a Sant Miquel de Cladells. Allà van donar el tret de sortida a la formació, les focaires es van conèixer entre elles i l’equip va poder començar a dirigir l’activitat. Des de l’equip ens arriba la percepció de feina ben feta combinat amb unes focaires motivades i amb ganes de participar, després de tants dies sense activitat. Pel que fa al diumenge, la formació la van fer en línia.

 

Des d’aquest petit altaveu, es vol tornar a reivindicar la necessitat de formacions presencials, i al mateix moment, garants de seguretat i protecció per cada un dels assistents: aquesta és la nostra aposta! Durant els mesos següents, cinc torns de formació han de tirar endavant les seves propostes, i només amb el reconeixement i col·laboració de totes i tots ho podran fer possible.

 
 


Comparteix