Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

10.02.2021

VIRTUALMENT, TAMBÉ S'ACABA EL BRÒQUIL!

Les mateixes quel·les de l'equip, van ser les encarregades de dirigir la vídeo descoberta.



El passat dissabte 6 de febrer, l’equip motor de Malbaratament 0, format per quatre quel·les de l’AEiG Sant Pere, va dur a terme una vídeo descoberta en línia. Va ser oberta als agrupaments, però també a la ciutadania en general, a través del canal de YouTube del projecte.

Durant la videotrucada, on es van connectar fins a 70 persones simultàniament, es van tractar temes com el malbaratament alimentari a escala global; com afecta aquesta problemàtica al nostre entorn? I es van proposar consells i mesures per tornar a aprofitar els aliments en el nostre dia a dia. A més, les persones participants, van posar-se a prova amb diferents reptes i activitats, tot compartint els seus trucs per reduir el malbaratament alimentari a les seves llars.

Com s’ha dit al principi, el projecte Malbaratament 0  va néixer a l’AEiG Sant Pere de Figueres i té l’objectiu d’informar, conscienciar i promoure la reflexió sobre el mal ús dels aliments al cau, i en el nostre entorn més quotidià.

Si voleu recuperar la vídeo descoberta, ho podreu fer clicant aquí: Virtualment, també s’acaba el bròquil!

 

A més, per estar al corrent del dia a dia del projecte, també podeu seguir a @Malbaratament 0 a Twitter, o bé a @malbaratament_0 a Instagram.

 


Comparteix