Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

10.03.2021

SEGUIM ENDAVANT



Amb les noves mesures ja normalitzades per a totes i tots, el passat cap de setmana els respectius segons torns tant de FOCA com de FORMIGA, van tirar endavant un altre cap de setmana de formació.

I és que quan tot sembla que canvia; nosaltres seguim igual. En un context difícil, on el lleure és complicat de tirar endavant i considerat poc segur, les formacions són l'espurna, la fràgil espurna, que es manté encesa i que, a poc a poc, va completant diferents caps de setmana. Aquest últim cap de setmana ha estat FOCA, a Castanyet, i FORMIGA, als Arcs, que ha tornat a demostrar que el què fem és segur. El que costa de creure és, que més enllà de garantir un espai segur i protegit, la nostra activitat no es consideri un bé comú, una acció de formació de teixit social i associatiu, entès en la preparació de persones íntegres i compromeses en l'educació en el lleure dels anys que estan per arribar.

 

Les persones formadores ens han assegurat que va ser un èxit absolut. Les ganes de retrobar-se i de seguir fent camí de tots els participants es notava en l’ambient que es respirava. Esperem que aquest ambient es recuperi el cap de setmana que ve, 13 i 14 de març, on el tercer torn de FOCA s'emplaça a la Cot amb l'objectiu de complir la seva tercera trobada.

Sempre, sempre, a punt!




Comparteix