Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Notícies

09.11.2021

AGI 2021; RETROBAMENTS I COMIATS

Plenari de la Demarcació allotjat a la pista del Pavelló Municipal de Mont-Ras.

L'Equip de la Demarcació amb l'AEiG Indika, agrupament que enguany va acollir l'Assemblea.



Dissabte 6 de novembre es van reunir més de 250 caps a Mont-Ras, tornant a celebrar l'Assemblea de la Demarcació de Girona de forma presencial. Una assemblea marcada per l’aprovació de tots i cadascun dels documents que es portaven a votació, però sobretot, per l’emotiu comiat de l’Equip d’aquests últims tres anys, i l’aprovació de la junta gestora, encarregada d’encaminar la Demarcació cap a una assemblea extraordinària a principis d’any vinent.
 

L’espai d’enguany va començar al migdia, on la majoria d’agrupaments ja van fer acte de presència. L’AEiG Indika, agrupament acollidor de l’AGI 2021, ho havia deixat tot preparat perquè el dia anés rodat. Un dinar de germanor al descobert del pavelló municipal, va funcionar com a primera oportunitat per agrupaments i equips de formació per tornar-se a retrobar i saludar després de mesos de restricció i confinament. Sent conscients i responsables amb el moment amb el qual ens trobem, el dinar es va fer a l’aire lliure. 

 

A continuació, coincidint amb l’horari de CAU, es va donar pas als primers espais de formació. Torns de FOCA i FORMIGA se citaven per primer cop en aquest curs 2021/22 a la Trobada 0. Minuts abans de començar cada curs, va haver-hi un espai conjunt on RP’s de Demarcació explicaven que s’havia fet una aposta clara per la formació purament presencial: Una decisió fruit del consens transversal de tot Minyons, però també una decisió que responsabilitza a cadascú que hi participa, es va voler transmetre. Escau recordar que l’Escola de la Demarcació aquest curs dona resposta al voltant de 100 persones que s’han aventurat a formar-se com a monitores i monitors, i una trentena que han començat el camí cap al títol de director. El claustre el formen poc més de 25 persones formadores. Unes formacions que també es van donar per iniciades aquest dissabte.

 

Formacions fetes, era moment del plenari. Les inscripcions es van dur a terme sense complicacions, amb un total de 253 persones assistents. Un plenari que es va celebrar amb tota normalitat, moderat per Lluís Zamora -excap d’Indika-. Ell va ser l’encarregat de presentar la taula, així com les autoritats i membres de la TAEX assistents a l’assemblea. A partir d’aquí, ordre del dia i endavant. Punt rere punt, fins a arribar al final, marcat per l’adeu de l’Equip i la votació de la nova junta gestora. I d’assemblea en assemblea, d’aquí a dues setmanes es convoca tot cap de Minyons a l’AGO de Girona.

 


Comparteix