Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
0 blogs donats d'alta 412 articles totals

Dimecres, 17.4.2019 14:01h AEiG Puig d'Afrou

Casal d'Estiu 2019

Un any més, ja torna el Casal d'Estiu de la Cellera de Ter!!!nEnguany tornem a fer dos Casals; el de P3 a 6è el Jove.nA sota els cartells trobareu adjunts els documents d'inscripció.nUs esperem el divendres 3 de maig de 17:00 a 20:00 als baixos de l'Ajuntament!nLa reunió informativa, serà el dia 17 de maig a les 20:30 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.n

Anar al blog


Dimecres, 17.4.2019 14:01h AEiG Puig d'Afrou

Casal d'Estiu 2019

Un any més, ja torna el Casal d'Estiu de la Cellera de Ter!!!nEnguany tornem a fer dos Casals; el de P3 a 6è el Jove.nA sota els cartells trobareu adjunts els documents d'inscripció.nUs esperem el divendres 3 de maig de 17:00 a 20:00 als baixos de l'Ajuntament!nLa reunió informativa, serà el dia 10 de maig a les 20:30 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.n

Anar al blog


Dissabte, 16.3.2019 10:41h AEiG Sant Nicolau

"Igualtat de drets, respecte, paritat" formen el nostre mural

Commemorem el Dia Internacional de les Dones reflexionant sobre diferents aspectes de la nostra realitat més properaLes dones representen més de meitat de la població, i tot i això no exerceixen plenament els seus drets. Són invisibilitzades en la majoria dels espais, són menyspreades, i no reben els mèrits que les corresponen. Per aquest motiu, a l'agrupament hem treballat diverses problemàtiques que suporten les dones en el dia a dia.

Anar al blog
Dijous, 7.3.2019 10:30h AEiG Sant Nicolau

La Diada del Pensament a l'AEiG Sant Nicolau

Aprofitem la Diada del Pensament per treballar temes proposats per infants i jovesLa Diada del Pensament és present en el calendari de cada escolta i guia, ja que celebrem el naixement de Baden Powell, ?fundador de l’escoltisme.??Com cada any, ens hem desplaçat a la casa rural de Sant Miquel de Cladells el cap de setmana del 23 i 24 de febrer per reflexionar sobre un seguit de temàtiques les quals?cada branca ha volgut profunditzar.

Anar al blog


Dimecres, 27.2.2019 12:00h AEiG Sant Nicolau

PIONERS I CARAVEL·LES FAN HISTÒRIA!

Pioners i Caravel·les van fer la setmana del Cigró el passat més de gener!Durant molts anys, diferents branques havien proposat fer-la, però mai s’ha acabat realitzant. Amb tot això, caps de PiCs es van posar de valent per fer realitat aquesta proposta. En què consisteix la setmana del cigró?Es tracta de fer vida i conviure durant tota una setmana al cau amb companys i companyes de branca.

Anar al blog


Dissabte, 23.2.2019 10:00h AEiG Sant Nicolau

Un Nadal a Mas Gorgoll

Tenim una bona notícia: el Canal Z no ha aconseguit unificar els canals de comunicació! Tot gràcies a l'ajuda d'infants, joves i caps del nostre agrupament. Hem sortit il·leses de la missió de l'excursió de Nadal, però ens emportem moltes reflexions i moments únics! Vam arribar a la casa de Mas Gorgoll, a Palamós, el matí de dijous 27 de desembre. Després del viatge en autocar, infants i joves van fer conjuntament uns jocs cooperatius.

Anar al blog


Dimecres, 20.2.2019 12:29h AEiG Sant Nicolau

Explorem, coneixem i creixem

Tot l’agrupament hem participat aquest cap de setmana en les dinàmiques proposades per Minyons Escoltes i Guies (MEG) per definir millor el nostre agrupamentArran de tota la feina que es va recopilar pel procés d'unió, MEG no vol perdre l’oportunitat per definir millor l’entitat d’escoltisme i guiatge que som. Per això, ha fer arribar a cada agrupament unes preguntes per explorar, conèixer i crèixer com a entitat local.

Anar al blog


Dijous, 14.2.2019 09:00h AEiG Sant Nicolau

RiNGs practiquem la descoberta i la convivència

Com de ràpid passa el temps!?Ja fa un trimestre que hem començat el cau, i?Ràngers i Noies Guia no parem i aprofitem totes les estones al cau per fer moltes activitats i sortides!Aquest trimestre l’hem espremut al màxim. Atenció, ¡que us ho expliquem!Primer, la cohesió dins la branca és molt important, així que els primer caus vam treballar-la i ens vam conèixer millor. És una pràctica que no hem deixat de fer al llarg del trimestre per fer crèixer el nostre sentiment de grup.

Anar al blog


Dimecres, 26.12.2018 19:37h AEiG Sant Nicolau

Els Patges van a les cases!

Benvolgudes famílies,?Aquest any després de la cavalcada dels Reis Mags, els Patges voltarem per els carrers de Malgrat de Mar, anant casa per casa a portar un present per les persones més petites de la casa.?Per més informació: envieu-nos un correu:?patgesmalgratdemar@gmail.com

Anar al blog


Dilluns, 24.12.2018 10:00h AEiG Sant Nicolau

Sortida inversemblant ment èpica de Nadal 2K18

~~~~~~~~~~~~~~TOP SECRET~~~~~~~~~~~~~Com ja sabeu els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre l'AEiG Sant Nicolau fa la seva sortida anual de Nadal. Enguany, escoltes i guies s’hauran de dirigir al punt de reunió PGC (Plaça Germana Campos) per anar rumb cap a les coordenades 273 SMAGROOLGL, on es durà a terme l'assemblea secreta 2K18. L'Agència Z (AZ), organitzadora de l'esdeveniment d'estricta confidencialitat, només ha permès filtrar que infants i joves que hagin rebut la convocatòria hauran de portar una disfressa d'un personatge de la seva sèrie o pel·lícula preferida.

Anar al blog


Dimarts, 18.12.2018 00:45h AEiG Sant Nicolau

Les primeres nits fora de Castors i Llúdrigues!

La branca de Castors i Llúdrigues ha començat a tope aquest nou curs!Com ja vam avançar en publicacions anteriors, Castors i Llúdrigues vam dedicar els primers caus a fer jocs de presentació i coneixença per tal d’agafar confiança amb els companys, companyes i caps amb qui viuríem aquest curs. A partir d’aquí, hem anat per feina!

Anar al blog