Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Girona

Demarcació de Girona

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
0 blogs donats d'alta 412 articles totals

Diumenge, 11.12.2016 18:06h AEiG Sant Narcís

Sant Aniol de Finestres

El cap de setmana 26 i 27 de novembre els PiCs de l'Agrupament vam fer una excursi

Anar al blog


Dimecres, 30.11.2016 17:57h AEiG Sant Narcís

Excursió RiNG a Cartellà ( San Siset de Cartellà)

Aquest cap de setmana del 26 i 27 de novebre els Ràngers i les Noies Guia de Sant Narcís hem anat d'excursió a la Rectoria de Cartellà per celebrar les festes populars de San Siset de Cartellà. nBen aviat a les 9 del matí vam enfilar cap a Cartellà fent una caminada popular. Un cop allà vam descobrir quines famílies erem (Can Brètol, Can Parres i Can Ranci) i vam fer un dinar popular seguidament uns  jocs tradicionals catalans.

Anar al blog


Dimarts, 29.11.2016 14:48h AEiG Sant Narcís

Excursió CiLL a Granollers de Rocacorba

El passat cap de setmana, els Castors i Llúdrigues vam anar a Granollers de Rocacorba!nDegut al canvi de recorregut del nostre coet que van fer el Castor i la Llúdriga màgics, vam anar a Hawaii! Allà vam poder conèixer algunes de les seves tradicions, jugar als seus i jocs i, fins i tot, provar algun menjar típic de l'illa. nTot i així, no vam trobar els nostres dos amics... A veure si tenim més sort a la següent excursió, quan anem a visitar les terres vikingues!nAquí podeu veure les fotos d'aquesta excursió.

Anar al blog


Dissabte, 26.11.2016 11:07h AE Montnegre

Recorregut Va Marxa de St. Andreu

Ja fem públic el recorregut que es durà a terme a la Marxa de Sant Andreu d'enguany, que ja arriba a la seva 5a edició (i això ens fa especialment feliços).Aquesta 5a edició té alguns canvis organitzatius respecte a l'any passat:Només hi ha un recorregut marcat de 15 km (a l'imatge de sota).Hi haurà possibilitat de drecera no marcada (sense pèrdua) que serà indicada in-situ pels organitzadors de la marxa.

Anar al blog


Dimarts, 22.11.2016 00:41h AEiG Sant Narcís

Excursió a Sant Mer LLiD

Aquest cap de setmana,  19 i 20 de novembre, els Llops  i Daines hem fet la primera excursió del curs a Sant Mer. El dissabte al matí vam sortir caminant des de Cornella de Terri i vam anar fins a l’ermita de Sant Mer on vam plantar les tendes. Durant el cap de setmana hem descobert la Venècia renaixentista tot fent màscares de guix i cuinant pizzes artesanes. El dissabte a la nit vam fer un ball de màscares i varem gaudir de les pizzes que ens havíem preparat a la tarda.

Anar al blog


Dissabte, 19.11.2016 12:26h AEiG Sant Miquel

Reunió 60è aniversari

Des de l'agrupament us fem arribar aquest esdeveniment per informar-vos de la reuni

Anar al blog


Dimecres, 16.11.2016 22:15h AE Montnegre

V Marxa de Sant Andreu (27 de novembre)

Com ja és tradició, pels vols de la festivitat de Sant Andreu apòstol (30 de novembre) els Amics Escoltes del Montnegre i l'Agrupament Escolta Montnegre coorganitzem la Marxa de Sant Andreu, que aquest any arriba ja a la cinquena edició.Aquest any es celebrarà el diumenge 27 de novembre. Aquesta és una marxa popular, no competitiva, per l'entorn del Parc del Montnegre-Corredor més proper al terme municipal de Calella, té un recorregut de 15 quilòmetres.

Anar al blog


Dimecres, 16.11.2016 10:12h AEiG Sant Narcís

Quina dels Trucs2!

Dona la bevinguda al Nadal col·laborant amb la nostra Quina! Podràs guanyar els primers regals d'aquestes festes.nEls diners recol·lectats seran destinats al nostre projecte: viatjar a algun país proper per proporicionar ajuda solidària a algun projecte, mitjançant una ONG.nUs hi esperem!nTrucs2n n 

Anar al blog


Divendres, 11.11.2016 17:26h AEiG Sant Narcís

5a Baixada d'andròmines

Aquest passat cap de setmana amb els quatre agrupaments de Girona vam organitzar la Baixada d'Andr

Anar al blog


Dimecres, 26.10.2016 12:59h AEiG Sant Narcís

Preparant la balsa

El dissabte passat els pioners i caravel·les de l'agrupament ens vam dedicar a preparar la balsa per participar a la baixada d'andròmines d'enguany. nnJa podeu trobar les fotos a la galeria de l'agrupament o fent clic aquí.

Anar al blog


Dijous, 13.10.2016 23:05h AEiG Sant Narcís

5a Baixada d'andròmines!

Aquest any els quatre agrupaments de Girona (AEiG Sant Narc

Anar al blog


Dissabte, 8.10.2016 12:14h AE Montnegre

Festa de la Passa 2016 (i com arribar-hi)

Com bé sabeu, avui cap de setmana 8 i 9 d'octubre de 2016 iniciarem el curs amb la celebració de la Passa. Es tracta d'una celebració solemne i formal que simbolitza l'entrada i la sortida dels membres en les unitats. És a dir, en la mesura que els nois i noies van creixent dins l'escoltisme, passen d'una unitat a una altra i, en aquesta celebració, es materialitza el canvi o pas. Així doncs, amb el nom de “el Pas”, “la Passa” o “els Passos” es coneix la celebració d'inici del curs escolta.

Anar al blog


<1...56789...35>