Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Notícies

10.04.2019

Canvi de model a la Xampminyons de la Demarcació Nord-Occidental

Cartell Xampminyons Nord-Occidental 2019



Canvi de model a la Xampminyons de la Demarcació Nord-Occidental

L’AEiG Terra Plana és l’acollidor de la nova Xampminyons de la Demarcació Nord-Occidental que es celebrarà el 27 d’abril a Belianes.
 

 

La Xampminyons, és un torneig entre els agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya que fa anys que es celebra a diverses demarcacions. Aquesta competició, on es juga futbol, ha estat revisada a les Taules de demarcació i s’ha vist la necessitat de fer un canvi de model per guanyar més adeptes i fer-la més inclusiva.

 

És per això, que enguany, es substitueix el futbol per jocs tradicionals en el dia a dia del cau, com poden ser el mocador o el pitxi.

 

Amb la mateixa base, de fase de grups i aparellaments per arribar a un sol agrupament guanyador, s’encara aquesta nova edició que pretén ser de les més nombroses i animades dels últims anys.

 

Així que no us encanteu i inscriviu-vos mitjançant aquest formulari.

 

L’horari previst és:

16:00 Benvinguda i canviar-se.

16:30 Inici de la competició

18:30 Berenar

19:00 Continuació de la competició

21:00 Sopar

22:30 Joc de nit

23:30 Festa

 

Per fer la competició, és necessiten equips d’uns deu caps, tot i això, per aquesta edició, s’ha pensat que si un agrupament no té prou gent per fer equip, a l’hora d’inscriure’s, ho digui per fer els possibles perquè pugui competir.

 

Per altra banda, com ja s’ha fet en anteriors edicions, es pagarà un preu simbòlic, 5 euros, per cobrir les despeses (berenar i sopar, material i premis i animació de la nit). Cal dir que 2 d’aquests 5 euros, seran retornats als caps amb un val per gastar a la barra, per incentivar a que es inscrits, assisteixin a la trobada. Aquests diners es cobraran amb el segon giramament de quotes als agrupaments.

 

Qui serà el guanyador?

Alea jacta est!




 

 


Comparteix