Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
5 blogs donats d'alta 259 articles totals

Divendres, 22.4.2011 16:56h AEiG Urgellenc

Fem Sant Jordi!

Les Caravel·les i les TRUC muntaran una paradeta de Sant Jordi al Passeig de La Seu on hi vendran Roses!Ja ho sabeu... rosa regalada, noia enamorada!Un cop acabada la jornada, les roses sobrants les vam dur a la residència d'ancians de l'hospital i a l'asil Sant Josep.

Anar al blog


Dilluns, 28.2.2011 11:13h AEiG Urgellenc

Fem Carnestoltes!

Aquest any de carnestoltes, busquem Castors i Llúdrigues! I per a fer-ho... com que sabem que són uns exemplars molt i molt tímids, ens en disfressarem per a mirar d'atraure'ls!A més a més, convoquem a tota la població a anar a la rua que finalitzarà amb grup d'animació i a la xocolatada organitzada pel cau. PS: Si coneixes algun Castor o Llúdriga (nen/a de 6-8 anys parla-li sobre el cau!)

Anar al blog


Dissabte, 29.1.2011 16:39h AEiG la Pobla de Segur

Ja tenim blog!!!!!!

Avui estrenem blog, ja veurem com anirà la cosa!

Anar al blog


Dilluns, 25.10.2010 18:48h AEiG Urgellenc

Fem castanyes!

Ens plau informar-vos que aquest dissabte dia 30 d'octubre, a La Seu, celebrem la Caustanyada! Durant tota la tarda a partir de les 17h estarem a la Plaça Patalín o també dita Plaça del Mercat coguent castanyes i fent força ambient amb les Castanyeres del Cau i los Tanyuts.

Anar al blog


Dissabte, 16.10.2010 14:31h AEiG Urgellenc

Som a la Fira!

Durant tot aquest cap de setmana, ens pots trobar a l'estand que tenim a la Fira de Sant Ermengol de La Seu d'Urgell. Pots venir a informar-te, xerrar i inscriure't!

Anar al blog


Divendres, 10.9.2010 22:38h AEiG Urgellenc

Presentació de l'Agrupament

Ens plau informar-vos que el nou Agrupament Escolta i Guia Urgellenc, es presentarà en societat el dissabte 25 de setembre, a les 18:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell.En la presentació participaran els caps que formaran part de l'Agrupament, antics caps que van formar part de l'últim Agrupament Escolta a la comarca i, finalment, caps de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, entitat a la que estem adherits.

Anar al blog


Dilluns, 30.8.2010 15:12h AEiG Urgellenc

Benvinguda

Benvinguts al cau virtual de l'Agrupament Escolta Urgellenc. Esperem endegar un llarg camí on tots aprenguem moltes coses i ens ho passem d'allò més bé. Aviat afegirem informació.Per a més informació contacta'ns al correu:cau.laseu@gmail.com

Anar al blog


<1...202122