Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
5 blogs donats d'alta 259 articles totals

Dilluns, 8.6.2015 17:23h AEiG Lo Manaix

Vine amb nosaltres de campaments!

T’han parlat d’una cosa anomenada campaments i vols saber què és? Has vist nois i noies en pel·lícules i sèries, al cine o a la tele, que van d’acampada a...

Anar al blog


Diumenge, 31.5.2015 01:27h AEiG Lo Manaix

Els Potes Tendres instal·lem nius d’ocells

El dissabte 23 de maig els i les potes tendres, juntament amb les seues famílies (pares, mares i germans i germanes), vam anar a Bovera a finalitzar el projecte d’Aprenentatge...

Anar al blog


Diumenge, 31.5.2015 01:27h AEiG Lo Manaix

Potes Tendres finalitza el seu projecte instal·lant nius d’ocells

El dissabte 23 de maig els i les potes tendres, juntament amb les seues famílies (pares, mares i germans i germanes), vam anar a Bovera a finalitzar el projecte que...

Anar al blog


Dimecres, 27.5.2015 09:53h AEiG Urgellenc

Cap de setmana més que a munt!! FEM EL 1R CIM !! (1/5)

Aquest dissabte 23 de maig

Anar al blog


Dimarts, 26.5.2015 00:48h AEiG Coll de les Savines

I VA ARRIBAR EL CAU AL CARRER...

Aquest dissabte 23 de maig, als patis de la universitat, ens vam reunir una vuitantena d'infants, caps, ex-caps, mares, pares, germans... preparats per dinar i agafar forces. Així començava el cau al carrer, un dia destinat a fer conèixer a la resta de cerverins i cerverines i segarrencs i segarrenques, què fem durant el curs.

Anar al blog


Divendres, 22.5.2015 13:24h AEiG Urgellenc

Ara si! Fem el primer cim del 5è aniversari

1r cimTOSSEROL - 23 de maigAra si que si !!!Aquest dissabte 23 de maig pugem el Tosserol que serà el 1r cim ja que l'anterior, Torreta de Cadí, ha quedat aplaçat pel mal temps...Hora i lloc de quedada: 8:30h a l'església romànica de Sant Climent de Coll de Nargó. (Preguem puntualitat)INFORMACIÓ DE LA RUTAper arribar al lloc d'inici de la ruta s'ha de passar per pista, per això es recomana portar cotxe 4x4 o cotxe alt, tot i que la pista està en bon estat.

Anar al blog


Dimecres, 13.5.2015 23:16h AEiG Coll de les Savines

Primera Assemblea de Pares I Mares

L'any passat es van aprovar els estatuts de l'Agrupament Coll de les Savines amb molta il·lusió i esforç. En aquest document hi vam intentar plasmar idees i objectius que volíem al futur del nostre cau. I un d'ells era RECUPERAR LA RELACIÓ AMB ELS PARES I LES MARES.Per això estem molt contents perquè aquest diumenge dia 10 de maig vam poder fer la PRIMERA ASSEMBLEA DE PARES I MARES, mecanisme introduït al nostre cau a partir dels nous estatuts.

Anar al blog


Dimecres, 13.5.2015 19:39h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

SORTIDA D'AGRUPAMENT - 9 I 10 DE MAIGEls minairons s'havien escapat del canut del vell savi i els infants i joves del nostre agrupament van fer tot el què va ser necessari i més per tornar-los a reunir.

Anar al blog


Dilluns, 11.5.2015 15:50h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

CERVERINS I CERVERINES, GENT DE LA COMARCA DE LA SEGARRA US ESPREM EL DIA 23 DE MAIG AL CAU AL CARRER!VOLEM FER D'AQUEST DIA UNA GRAN FESTA I AIXÒ NOMÉS SERÀ POSSIBLE AMB LA PARTICIPACIÓ DE TOTS VOSALTRES!

Anar al blog


Divendres, 8.5.2015 10:34h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

APROFITEM AQUESTS DIES TANT ASSENYALATS PER FER PALESA A LA NOSTRA CIUTAT, A LA NOSTRA COMARCA, AL PAER EN CAP DE CERVERA, A LES REGIDORES, ALS REGIDORS, ALS FUTURS CÀRRECS ELECTES A LA PAERIA, ... LA NOSTRA PREOCUPACIÓ PER L’ESTAT ACTUAL DEL PARC MUNICIPAL MAS DURAN. NO DEIXIN MORIR EL PARC MUNICIPAL MAS DURAN!!! Benvolgut Paer en Cap Ramon Royes, regidores i regidors i futurs càrrecs electes de la Paeria de Cervera, des de l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines de Cervera, amb seu social al Parc Mas Duran, els volem fer arribar la següent reflexió i proposta per tal de millorar un espai molt important de la ciutat de Cervera.

Anar al blog
Diumenge, 26.4.2015 23:27h AEiG Urgellenc

reprenem projectes!

Desprès dels campaments de Setmana Santa i garbes, voleu saber que hem fet aquest dissabte?

Anar al blog


<1...34567...22>