Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació Nord-Occidental

Demarcació Nord-Occidental

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
0 blogs donats d'alta 221 articles totals

Dijous, 25.12.2014 00:56h AEiG Coll de les Savines

Bon Nadal!

Amb la felicitació de Nadal de la Demarcació Nord-Occidental

Anar al blog


Dimecres, 24.12.2014 15:38h AEiG Coll de les Savines

SORTIDA D'ESPARVERS

El passat cap de setmana 20 i 21 de desembre, els esparvers van fer la primera sortida de branca del curs a Calaf, on es van quedar a dormir al cau de l'AEiG Alexandre de Riquer. Tot i que el temps no acompanyava massa (fred i boira) els esparvers i els caps van gaudir molt del cap de setmana plegats!Van anar fins a Calaf en tren, on van arribar-hi ben d'hora. Un cop van trobar i deixar les coses al cau, primer van anar al centre a comprar el berenar, el sopar i l'esmorzar del dia següent.

Anar al blog


Diumenge, 21.12.2014 18:24h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

SORTIDA DE RÀNGERS I NOIES GUIAEl passat cap de setmana, 13 i 14 de Desembre, els RiNG’s van fer la primera sortida de branca delcurs a Solsona i es van quedar a dormir al cau de l’AEIG Pare Claret. El temps va acompanyar bastant i els nens s’ho van passar d’allò més bé.El viatge va ser ràpid, amb 45 minuts de bus ens vam plantar a Solsona i ens vam instal·lar al lloc ondormirien.La primera activitat que van realitzar va ser una petita descoberta del poble, i què millor que fer-hointeractuant amb habitants de Solsona?? Havien d’aconseguir que gent del poble els cantés la“cançó del ruc” i gravar-ho en vídeo.

Anar al blog


Dimarts, 9.12.2014 12:27h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

SORTIDA PIONERS I CARAVEL·LES El passat cap de setmana, 6 i 7 de Desembre, la branca de Pioners i Caravel·les va fer la primera sortida del curs a Palau on es van quedar a dormir a l’AEiG Lo Merlet. Tot i que el fred va ser important i faltaven molts pioners i caravel·les s’ho van passar mooolt i mooolt bé!!!Van anar de Cervera a Mollerussa amb el tren tot fent una activitat sobre les experiències viscudes al cau durant els anys anteriors.

Anar al blog


Dijous, 4.12.2014 12:07h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

SORTIDA POTES TENDRES El passat cap de setmana, 29 i 30 de Novembre,

Anar al blog


Dijous, 4.12.2014 10:10h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

SORTIDA DE LLOPS I DAINESEls dies 29 i 30 de novembre, la branca de Llops i Daines van fer la primera sortida de branca a Montfalcó Murallat.Encara que el temps no va acompanyar gaire, s'ho van passar d'allò més bé!Quan van arribar a Montfalcó, van anar a veure el local que els hi havien deixat. Van deixar-hi les motxilles i.....SORPRESA!!! Van aparèixer dos indis d'una tribu, es deien Matukake i Tanish.

Anar al blog


Dimecres, 3.12.2014 20:23h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

FIRA DE NADALAquest diumenge, els trucs de l'AEiG Coll de les Savines de Cervera posarem una paradeta a la Fira de Nadal, a la plaça Major, on vendrem xocolata desfeta, pastissos per a tots els gustos i números per al sorteig d'una panera (que tindrà lloc a les 6 de la tarda allà mateix), entre d'altres menjars exquisits!!Els diners que recaptem seran per finançar la nostra travessa.Veniu a veure'ns, hi serem des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda!!!

Anar al blog


Dimarts, 11.11.2014 00:16h AEiG Coll de les Savines

La Montse és la nova Cap de Demarcació!

Dissabte passat, un grup de caps es va desplaçar fins a Lleida, on van assistir a l'Assemblea anual de Demarcació (Nord-Occidental)Aquest any, però, ha sigut especial.La Montse, cap des de fa molts anys del nostre agrupament (i ex-cap d'agrupament) ha estat escollida com a nova Cap de Demarcació.

Anar al blog


Dilluns, 20.10.2014 20:26h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

L’AEiG COLL DE LES SAVINES ARRENCA MOTORSAquest dissabte passat dia 18 d’octubre l’AEiG Coll de les Savines ha començat el cau. Com es tradició en aquest primer dia els infant i joves han de descobrir quins seran els seus caps aquest nou curs. Aquest any, seguint el nou eix del curs; LES LLEGENDES. Un bibliotecari ha obert per descuit un bagul i s’han escapat els personatges de les llegendes! Cada branca tenia un sobre, els nens i nenes havien de llegir la llegenda i buscar pel parc els seus personatges.

Anar al blog


Dijous, 11.9.2014 13:00h AEiG Lo Manaix

#TornemAlCau: obrim les preinscripcions 2014/2015

Un any més, després del descans de l’agost i amb record dels campaments força present, #TornemAlCau. I sabem que amb tu podem anar més lluny, ser més per deixar el...

Anar al blog


Dijous, 11.9.2014 13:00h AEiG Lo Manaix

#TornemAlCau: obrim les preinscripcions per a nois i noies nous curs 2014/2015

Un any més, després del descans de l’agost i amb record dels campaments força present, #TornemAlCau. I sabem que amb tu podem anar més lluny, ser més per deixar el...

Anar al blog


Dimecres, 13.8.2014 13:30h AEiG Coll de les Savines

[sense títol]

CAMPAMENTS!DESPRÈS DE 10 DIES VISCUTS AL MÀXIM; ANÈCDOTES, EXPERIÈNCIES, VIVÈNCIES, I UN LLARG ETC....US DEIXEM A L’APARTAT D’IMATGES DEL CURS UNES QUANTES FOTOGRAFIES D’AQUESTS CAMPAMENTS!SI EN TENIU ALGUNA DE QUAN VAU VENIR A BUSCAR EL VOSTRE FILL I/O FILLA ENS LES PODRÍEU FER ARRIBAR, MOLTES GRÀCIES!QUE TINGUEU UN BON ESTIU!ENS VEIEM AL SETEMBRE! JA US INFORMAREM DEL CAP DE SETMANA QUE FAREM INSCRIPCIONS

Anar al blog


<1...56789...19>