Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

06.02.2014

Ja s'han obert les inscripcions a les Jornades de Formació!

Les Jornades de Formació s'estructuraran en 3 blocs o sessions. S'inauguraran el dimecres 26 de febrer.



Un any més, a la Demarcació de Tarragona es realitzaran les Jornades de Formació.

Aquest curs giren entorn a l'educació i l'adolescència, i pretenen aproximar als assistents a la realitat d’aquesta etapa vital, treballant des de la vessant de l’individu, el grup i l’entorn (eixos que conformen la metodologia TRUC).

Cadascun d'aquests tres eixos es desenvoluparà en una sessió: el dimecres 26 de febrer serà la primera, en què es parlarà de l'adolescent com a individu; el dimecres 5 de març es tractarà l'adolescent i el grup i, en la tercera sessió, que serà el dimecres 12 de març, es tancaran les jornades sota el lema de l'adolescent i l'entorn.

En aquestes tres sessions formatives es crearà un espai de debat i intercanvi, on es combinaran les aportacions d'experts en la matèria així com experiències dutes a terme en aquest camp per entitats i organismes del territori. A banda, s'obrirà un espai a la nostra web per tal de poder ampliar la informació, penjar-hi fotografies, donar recursos, etc.

Les Jornades seran gratuïtes i es realitzaran a l'Espai Jove Kesse de Tarragona. Per inscriure-s'hi només cal enviar un correu electrònic a tarragona@escoltesiguies.cat. Us animem a tots a participar-hi!
 


Comparteix