Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

08.04.2014

Ja tenim guanyadors de la Lliga la Pilota 2014!

L'AEiG Ben Enllà es declara guanyador de la 5a. edició de la Lliga la Pilota!



Aquest diumenge dia 6 d'abril a la Laboral hi havia un ambient molt especial: alegre, musical, competitiu (en la mesura justa) i de bon rotllo. I és que se celebrava la 5a. Edició de la Lliga la Pilota, un torneig de futbol que ja s'ha consolidat a la nostra Demarcació gràcies a l'Agrupament Escolta i Guia Xaloc, l'ànima del projecte que cada any treballa per tenir una jornada d'allò més ben organitzada. Aquesta vegada, a més a més, els Truc del Xaloc han participat de la Lliga tot muntant una petita barra de bar, en què s'hi venien begudes d'allò més fresques, entrepans calents d'elaboració pròpia i s'hi feien concursos de menjar amb regal!

D'equips participants vam ser-ne 7: l'AEiG Xaloc, l'AEig Bisbe Borràs, l'AEiG Gent de Mar, l'AEiG Alverna, l'AEiG Ben Enllà, l'AEiG Misericòrdia i l'AEiG MontsantCim+Demarcació de Tarragona. I els premis es van repartir de la següent manera:
 
 
 
1r PREMI
AEiG Ben Enllà (Reus)
2n PREMI
AEiG MontsantCim + Demarcació (Reus + Tarragona)
3r PREMI
AEiG Alverna (Tarragona)
POXOXA: Laura Pérez
AEiG Bisbe Borràs(La Canonja)
PIXIXI: Miquel Iranzo
AEiG Ben Enllà (Reus)
ZAMORA: Edu Castells
AEiG Ben Enllà (Reus)
STEVE JOBS
AEiG La Canonja
PARIS HILTON
AEiG Alverna (Tarragona)

Per veure més fotos, podeu entrar a l'àlbum de la Lliga La Pilota.

L'AEiG Ben Enllà es va endur més premis que ningú, i també el més important: el que li atorga el dret de participar a la Xampminyons, juntament amb el 2n guanyador per representar la Demarcació de Tarragona. Esperem que els vagi molt bé el campionat i que hi hagi molta gent de la Demarcació per animar-los! A veure si enguany podem fer baixar la copa cap a la província de Tarragona!

Enhorabona Ben Enllà! Enhorabona DemCim! 

I fins l'any que ve, Lliga la Pilota!


Comparteix