Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

21.05.2014

L'Allioli, la trobada de llops i daines de la Demarcació, celebra 3 anys!



El passat cap de setmana del 17 i 18 de maig s'ha realitzat la tercera edició de la Trobada Allioli: la trobada de llobatons i daines de la nostra Demarcació! Ja fa tres anys que els caps d'aquestes branques treballen en equip per tal de fer possible un projecte d'aquesta envergadura, i esperem que continui realitzant-se cada curs!!! En total hi han participat 30 caps i més d’un centenar de llops i daines de 7 agrupaments de la demarcació: l’AEG Bisbe Borràs de La Canonja; l’AEG Ben Enllà i l’AEG Mare de Déu de Misericòrdia de Reus; i l’AEG Alverna, l’AEG Fent Camí, l’AEG Gelsto i l’AEG Xaloc de Tarragona.

La trobada va començar a Reus, on els llops i daines, a banda d'omplir la ciutat de foulards multicolors, van fer una gimcana molt especial en què perseguien als seus grans amics: l'Astèrix, l'Obèlix i el Panoràmix, el druida! Aquests els van explicar que havien de posar-se forts i treballar en equip per tal de vèncer al romans i poder participar dels meravellsos Jocs de la Gàl·lia. 
 
     
El poblat irreducitble galo-llopidainesc   L'Astèrix, l'Obèlix i en Panoràmix donant la benvinguda a les daines i llops de la Demarcació   Abraçada pluri-cauera!

Després de passar el matí per Reus, els gals van acompanyar als llops i daines a Montblanc, concretament a l'ermita de Sant Josep, on van plantar les tendes i es van disposar a preparar-se per la gran competició. Així doncs, aquella tarda van construir uns clauers i van fer un taller d'expressió corporal, lligat a l'eix del curs: creixem jugant.
 
     
La Benvinguda al terreny   Fent el taller record   Taller d'expressió corporal


Per la nit van fer un gran joc de nit, i tots ben cansats se'n van anar a dormir ja que l'endemà havien d'estar frescos pel gran campionat. El diumenge al matí, després d’esmorzar i plegar les tendes, els agrupaments participants es van enfrontar en els Jocs de la Gàl·lia, que consistien en diversos jocs i proves en què els vencedors s'enduien els llorers d'olivera.

 
     
Preparats.. llestos... JA!   Slackline!   La multitud s'exhalta en veure els llorers!

Finalment, la fotografia conjunta i “l’hora dels adéus” van posar el punt i final a la trobada. Estem totalment convençuts que tothom s'ho va passar la mar de bé, i que l'any que ve en tindrem més!!! Visca l'Allioli!


 


Comparteix