Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

03.03.2015

Demà s'inauguraran les Jornades d'Educació i Creativitat

Cartell de les Jornades d'Educació i CreativitatLa Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) celebra la seva tercera edició de les Jornades d’Educació, un esdeveniment anual gratuït obert a tothom. Cada curs aborden un tema relacionat amb l’educació, i aquest curs l'eix central és l’àmbit innovador i creatiu.

Així doncs, demà, dimecres 4 de març, les Jornades quedaran inaugurades amb la primera ponència: "Educar amb creativitat. Com ser més creatius?" a càrrec de la Maria Gil Ulldemolins, consultora de creativitat i innovació i artista, actualment viu a Brussel·les.

La resta de sessions (11 i 18 de març) tractaran sobre la creativitat en els infants i eines pràctiques per incorporar-ho en el nostre dia a dia, amb xerrades a càrrec de la Mariola Lorente i la María Teresa Rodríguez (investigadores de la Universidad de Padres) i el Xavi rius (professor de la URV).

Cada setmana s'actualitzarà la web amb les ponències de la setmana anterior, per tal de poder-ne tenir un bon registre.

Per a més informació i inscripcions, podeu enviar-nos un correu electrònic, o bé inscriure-us-hi a través del formulari web
 


 
 
 


Comparteix