Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

21.05.2015

“Cultiva’t” el projecte de TRUC 2 de l'AEG Xaloc per fomentar el consum ecològic

La iniciativa pretén que els tarragonins i tarragonines s’introduiexin en el món de l'ecologia a partir de l’autocutliu a casa



Els joves de 18 i 19 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Xaloc han iniciat un projecte amb l’objectiu de fomentar el consum de productes ètics, ecològics i de proximitat a la ciutat de Tarragona. El projecte anomenat “Cultiva’t” es materialitza amb un kit de cultiu ecològic compost per terra, llavors, test i informació necessària per plantar productes ecològics a casa. 

Els kits estaran a la venda a partir del dissabte 23 de maig a diferents botigues de la ciutat: “L’Oliu”, “Classique”, “El Árbol de la Vida”, “L’Ecològic” i “Els Girasols”. Amb la compra del kit ecològic, el consumidor obté un descompte en qualsevol producte ecològic de la botiga on l’hagi adquirit. 

La motivació d’aquest projecte sense ànim de lucre és la manca de consciència social en l’àmbit ecològic i la conseqüent falta d’iniciatives a la ciutat en aquest camp. Volen donar una oportunitat als tarragonins i tarragonines per introduir-se en el món del cultiu i consum ecològic d’una manera pràctica i assequible. És a dir, els escoltes que han ideat aquest projecte s’encarreguen de muntar i distribuir els kits de cultiu a les diferents botigues i vetllar pel bon funcionament del projecte.

El dia 30 de maig a la tarda tindrà lloc la inauguració del projecte al centre de la ciutat. L’entitat detallarà més informació sobre aquest esdeveniment i el projecte en general a la seva pàgina web i a les xarxes socials!



Comparteix