Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

14.10.2015

L’Assemblea de la Demarcació de Tarragona reuneix a Riudecols prop de 200 caps dels 13 agrupaments!

Moments del plenari



El cap de setmana s’inicià dissabte a la tarda amb el plenari, celebrat al Casal de Riudecols (Baix Camp). Després d’un Punt 0 dedicat a la música i als focs de camp, Anna Aragonès, alcaldessa de la població, va encoratjar els més de 180 caps en la seva tasca associativa i educativa tot remarcant “la importància d’acompanyar els més els infants i joves des de l’educació en valors, especialment en la societat actual”. Per la seva banda, Albert Catà i Lluís Marco, membres de la taula executiva presents a l’assemblea, van felicitar els caps per la trobada organitzada el curs anterior “La Bajoca”, que segons ells és “un signe evident de cohesió, d’esforç i d’il·lusió; i reflex del moviment actual”.
 
Durant el plenari s’aprovà, entre d’altres, la creació de la nova TAPE (taula pedagògica), la taula dedicada al mètode i a l’escola de formació i que reunirà els responsables pedagògics dels agrupaments i de la demarcació. Dels objectius generals per aquest curs, destaca l’adequació d’una casa de colònies, el treball de mètode i proposta educativa als agrupaments, l’organització d’una trobada de caps i la creació d’una jornada sobre el voluntariat. Tot plegat, el curs en què se celebren 45 anys de la demarcació. Finalment, també es van fer els relleus a l’equip de demarcació, incorporant a l’Aleix Clotet com a comissari, a la Mar Solé com a responsable pedagògica i a la Marina Clavero com a secretària. Es van acomiadar, doncs, les persones que plegaven de l'quip: l'Ainhoa Huguet, l'Arcadi Cornadó, la Laia Torres i el Jaume Agustí.
 
El cap de setmana continuà amb els famosos Jocs de la Fam, en què cada ‘Districau’ presentà els seus tributs a la competició més esperada de l’any. Després d’un gran joc dedicat a la música, els agrupaments es van disputar La Paella, premi històric de la demarcació, participant de diverses proves i d’un gran concurs de tapes. Fou l’AEG Gent de Mar de Cambrils qui va guanyar els Jocs i s’endugué el preuat guardó. 
 
 
 

 


Comparteix