Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Notícies

25.11.2019

Els agrupaments de la demarcació fem dinàmiques per treballar contra la violència masclista

Els Pioners i Caravel·les de l'AEiG Fent Camí enderrocant el mur de les violències de gènereDes de l'#escoltisme contribuïm en la lluita contra aquesta xacra social educant per i en l’equitat i el respecte, per deconstruir els estereotips que les sustenten, per trencar els silencis i per eradicar-les absolutament.

És per això que l'Equip de Gènere de la demarcació de Tarragona va crear una activitat adreçada a totes les branques dels agrupaments per  treballar amb els infants en el seu creixement personal i reflexionar sobre les violències masclistes. A partir d'un mur conformat per tot allò que entenem, vivim i coneixem sobre la violència masclista poder reflexionar entre totes sobre el món que ens envolta, els nostres propis límits i el judici que fem dels altres. Per ser capaces de donar-li una volta i poder enderrocar el mur. 

Les TRUC de l'AEiG GELSTO escrivint al mur.


Els Ràngers i les Noies Guia de l'AEiG Fent Camí amb el mur de les violències de gènere.Les branques de l'AEiG Mare de Déu de la Mercè treballant la dinàmica creada per l'equip de gènere.


Els Pioners i les Caravel·les de l'AEiG MontsantCim escrivint el mur de les violències masclistes.

 


Comparteix