Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
0 blogs donats d'alta 142 articles totals

Diumenge, 24.4.2016 15:19h AEiG Ben Enllà

Trobada d'Agrupament 2016

Un any més hem realitzat la TRAG (trobada d'agrupament), una sortida on ens trobem des dels més petits als més grans per gaudir d'un gran cap de setmana.Així doncs, castors, llops i daines, ràngers i noies guia, pioners i caravel·les, pares, mares, germans i caps vam passar un cap de setmana esplèndid a Calafell.En aquest, ens van venir a veure un grup de cuiners que necessitaven la nostra ajuda, així doncs, amb moltes ganes i il·lusió ens vam posar a ajudar-los en tot el que fos necessari.

Anar al blog


Dijous, 21.4.2016 14:46h AEiG MontsantCim

MISC, Els trucs van a Montserrat

Els trucs van a MontserratTot va començar dos mesos enrere. Uns trucs fatigats, des de Collserola, observaven aquella peculiar serra del centre de Catalunya i ja preveien que l’experiència del MISC seria un capítol únic del llarg recorregut escolta. Montserrat ha estat el principi del final, l’inici de l’últim trimestre com a nens escoltes. Teníem pendent encaminar les nostres reflexions, pensar molt i desconnectar de les nostres atrafegades vides per connectar amb la muntanya i amb nosaltres mateixos.

Anar al blog


Dilluns, 4.4.2016 12:44h AEiG MontsantCim

Descobertes Llops i Daines

Aquest dissabte els nostres Llops i Daines han fet dues descobertes. Primer han pujat al campanar i han conegut la seva història amb els

Anar al blog


Dilluns, 4.4.2016 12:20h AEiG MontsantCim

Descoberta Ràngers i Noies Guia

Els Ràngers i Noies Guia aquest dissabte han realitzat una descoberta de castells al local de Xiquets de Reus. S'ho han passat molt bé!!

Anar al blog


Diumenge, 13.3.2016 17:42h AEiG Ben Enllà

Calçotada 2016

El cap de setmana passat ens vam reunir tot l'agrupament al terreny d'acampada Puigmarí, de Duesaigües per, un any més, fer la calçotada d'agrupament.Aquest va ser un dia, on vam poder gaudir d'un diumenge diferent, acompanyats dels pares, mares, caps, nens i famliars que formen l'agrupament i els quals poc a poc anem coneixent més, creant un bon amient i gaudint de la companyia mútua.Moltes gràcies a tots els que vau poder venir.

Anar al blog


Dilluns, 7.3.2016 14:10h AEiG MontsantCim

Els Castors a Valls!

Aquest cap de setmana els castors del Montsant Cim hem estat de sortida per Valls, hem passat un cap de setmana genial, descobrint part del poble i coneixent-nos entre nosaltres!

Anar al blog


Dilluns, 7.3.2016 13:00h AEiG MontsantCim

Sortida a Ulldemolins Llops i Daines

Aquest cap de setmana els Llops i Daines hem anat de sortida a Ulldemolins. Hem fet moltes coses, entre les quals caminar, fer la descoberta del poble, anar a veure les estrelles i animar als participants d'una cursa de bicicletes. En general ens ho hem passat molt bé!Tant com puc.

Anar al blog


Dimecres, 2.3.2016 22:10h AEiG MontsantCim

Trucs | Sortida a Barcelona

Els Trucs i el seu viatge ‘espacial’Si bé la sortida del passat cap de setmana començava igual que moltes de les excursions que els Trucs hem anat vivint des de ben menuts, és a dir, a l’estació de trens de Reus, el destí de l’expedició era ben diferent. Aquesta vegada canviàvem les ben apamades muntanyes de les comarques del Camp per viatjar al punt més caòtic i urbanita del país: Barcelona.

Anar al blog


Diumenge, 21.2.2016 21:49h AEiG MontsantCim

Cap de setmana 20/21

Aquest cap de setmana els nostres Pioners i Caravel·les han anat d'excursió a l'Argentera. Han fet una petita ruta des de la Torre de Fontaubella fins a l'Argentera que és el poble on han dormit.Els

Anar al blog


Dimarts, 16.2.2016 21:04h AEiG MontsantCim

Foto Història 2

Aprenem a estimar i a jugar net!

Anar al blog


Dimecres, 10.2.2016 18:18h AEiG MontsantCim

56è aniversari

Portem ja 55 anys fent escoltisme, el nostre aniversari és al Març. Tot i que queda un mes aproximadament, cada setmana penjarem una foto que forma part de la nostra història. Esperem que les gaudiu tant com nosaltres. Anirem descobrint més notícies del nostre 56è aniversari, estigueu atents!#SomdeCau

Anar al blog


Dijous, 4.2.2016 16:56h AEiG MontsantCim

Carnaval

Aquest cap de setmana és Carnaval però nosaltres no parem. Seguim treballant per al bé dels nostres nens/es, nois/es i joves.Tornem la semana que ve amb les mateixes ganes!‪#‎SócdeCau‬

Anar al blog