Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
0 blogs donats d'alta 142 articles totals

Dimecres, 3.2.2016 13:10h AEiG MontsantCim

Festa Cauil!

Festa Cauil!El pròxim dissabte, 13 de febrer, la plaça de la Llibertat serà l'escenari de la «Festa cauil». Consisteix en un esdeveniment on tots els inscrits podran participar en diverses activitats i tallers per tal d'aprendre què és l'escoltisme, els seus valors i compartir una bona estona amb diferents infants i joves de la comarca. En acabar, tots els inscrits podran gaudir d'un magnífic berenar.

Anar al blog


Dimarts, 2.2.2016 19:11h AEiG MontsantCim

RiNG's

Aquest dissabte els nostres els Ràngers i Noies Guia, junt amb els companys i companyes del cau de Montblanc, han duut a terme la part final de la seva Acció de Nadal! Hem realitzat la donació de la recollida solidària a la pàrroquia dels PaulsEls Ràngers i Noies Guia donen les gràcies a tota la gent que va ajudar i col·lborar en la seva recollida, estan molt contents de que hagi tingut tant d'èxit.

Anar al blog


Dimarts, 2.2.2016 19:03h AEiG MontsantCim

Sortida de Caps

Aquest cap de setmana els caps

Anar al blog
Dilluns, 25.1.2016 11:01h AEiG MontsantCim

Dissabte 23 de Gener

Aquest cap de setmana ha estat molt mogut:

Anar al blog


Dijous, 21.1.2016 14:49h AEiG MontsantCim

Som decidits i afrontem les dificultats sense por!

Foto dels Campaments de Ràngers i Noies Guia a Menorca |2014

Anar al blog


Dijous, 21.1.2016 14:18h AEiG MontsantCim

"El cau com un espai de vida"

Quan assumeixes el cau com un espai més de la teva vida, tot el que hi vius es multiplica. No queda en una bombolla on tota la teva família en fulard fa el que pot per inventar una forma diferent d’aprendre i de conviure i de traspassar-ho a la resta del món, sinó que et traspassa a tu, a cada centímetre de la pell. I no pots evitar traspassar-ho a la teva vida sense fulard, allà on et creues amb els que no entenen ni un borrall del que fas els dissabtes a la tarda, d’aquells que encara et retreuen la dedicació a una cosa que no veuen, no palpen.

Anar al blog


Diumenge, 17.1.2016 20:38h AEiG MontsantCim

Acció | Ràngers i Noies Guia

Aprenem a ser útils i a fer servei!Foto de la recollida solidària dels nostres ràngers i noies guia! Dissabte que ve tornaran a la Plaça Prim de Reus de 16 a 19 de la tarda. Els doneu un cop de mà?‪#‎SócdeCau

Anar al blog


Divendres, 8.1.2016 18:49h AEiG MontsantCim

Acció | Ràngers i Noies Guia

Els Ràngers i Noies Guia del AEiG MontsantCim de Reus, han preparat una recapte solidari, en motiu de l’acció de nadal. Aquesta acció es realitza cada any cara en fora del mateix Agrupament.El recapte es durà a terme els propers dies 16 i 23 de gener a la plaça Prim de Reus de 16h a 19h.El recapte solidari serà de joguines, roba i aliments que es donarà el dia 30 de gener al centre residencial d’acollida “La Pastoreta”.

Anar al blog


Diumenge, 3.1.2016 23:28h AEiG MontsantCim

Acció de Nadal | Llops i Daines

Els Llops i daines del MontsantCim estem fent l'acció de nadal, passeu per la prioral i us podreu emportar joguines i llibres de tot tipus, gratis o a canvi de la voluntat. El que recaudem ho destinarem a la Marató.‪#‎canviemelmon‬

Anar al blog


Divendres, 25.12.2015 14:09h AEiG MontsantCim

Bon Nadal 2015

Us desitgem un bon nadal per a tots i totes amb aquest vídeo dels nostres llops i daines cantant la nostra cançó particular del tió. Gràcies a totes les famílies que van venir i volem que l'any que ve en siguin més les que puguin assistir-hi. D'aquí poc estaran penjades les fotografies del tió,Són festes de nadal però nosaltres no parem perquè volem que el segon trimestre sigui igual d'especial o millor, ens trobem a la tornada!

Anar al blog


Dimecres, 23.12.2015 22:34h AEiG MontsantCim

Vídeos

Ús deixem els nostres reculls de fotos de campaments, anirem actualitzant aquesta pàgina així que estigueu atents!Campaments dels Pioners i Caravel·les a Suïssa 2013Campaments dels Pioners i Caravel·les a Fígueres 2012

Anar al blog