Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Campaments i activitats estiu 2020Aquí trobareu el Calendari de lliurament de documentació de les activitats de l'estiu de 2020 de la demarcació de Tarragona, emmarcades en l'estiu del desconfinament.
 
Si tens dubtes de quina és la documentació que has lliurar segons el tipus d'activitat que has planificat: consulta aquesta notícia.


DATES LLIURAMENT DOSSIER / FITXA CASALS / COMPROMÍS

Hi haurà 4 dates de convocatòria d'entrega de dossiers/fitxes de campaments/casals en què s'haurà de tenir penjat a la carpeta compartida del drive el DOSSIER / FITXA DE CASAL / Compromís i tota la documentació amb els permisos corresponents.
 
Les dates de les convocatòries són les següents:
​  
 

Si feu algun tipus d'activitat
entre aquestes dates...

Sigui el tipus d'activitat que sigui
(campament, casalet, etc)
 

Heu de presentar
dossier/fitxa casals
i documentació a...

 
Entre l'1 i el 8 de juliol
21 de juny
Entre el 9 i el 22 de juliol
          28 de juny
          Entre el 23 de juliol i el 5 agost           12 de juliol
          A partir del 6 d'agost           26 de juliol
   

PROCEDIMENT i COMPARTICIÓ DE DOCUMENTS

  • Tota la documentació es penjarà des d'un correu corporatiu a la carpeta que tenim compartida al drive (una per cada branca).
     
  • El dia de la convocatòria de lliurament caldrà que L'EA (nou!) feu un correu posant en còpia oberta tant a la Demarcació (tarragona@escoltesiguies.cat) com a la vostra persona adjunta i la persona responsable del campament avisant que ja està tot penjat a la carpeta.
 
Les ST hauran d'aprovar la part legal dels dossiers i les persones adjuntes la part pedagògica. Això implica que cada dossier tindrà dues revisions enlloc d'una. No es revisaran dossiers en vacances d’ST.
La reunió amb la persona adjunta caldrà fer-la la setmana següent al lliurament del dossier ja sigui presencialment o via telemàtica. Pot passar que l'adjunt us demani correccions abans de la reunió // La ST consultarà a la persona directora del campament tots els dubtes que tingui via e-mail o via trucada telèfonica.

El dossier haurà d'estar signat tant de part legal i logística com de la pedagògica una setmana després de l'entrega.


 

Comparteix