Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Campaments d'estiu 2021Aquí trobareu el Calendari de lliurament de documentació de les activitats de l'estiu de 2021 de la demarcació de Tarragona, emmarcades en l'estiu del desconfinament.
 
Si tens dubtes de la documentació i els protocols consulta el web de MEG que recull tota la info https://projectes.escoltesiguies.cat/fem-campaments


DATES LLIURAMENT DOSSIER / FITXA CASALS / COMPROMÍS

Hi haurà 6 dates de convocatòria d'entrega de dossiers/fitxes de campaments/casals en què s'haurà de tenir penjat a la carpeta compartida del drive el DOSSIER / FITXA DE CASAL / Compromís i tota la documentació amb els permisos corresponents.
 
Les dates de les convocatòries són les següents:
 
Hi haurà 6 dates de convocatòria d'entrega de dossiers de campaments en què s'haurà d'entregar tot el DOSSIER DE CAMPAMENTS, la DOCUMENTACIÓ i els ANNEXOS corresponents PENJANT-HO A LA UNITAT COMPARTIDA DEL DRIVE. El dia de l'entrega, cal que l'EA faci mail posant en còpia oberta tant a la Demarcació (tarragona@escoltesiguies.cat) com a la vostra persona adjunta i la branca de caps.
 
Les ST hauran d'aprovar la part legal dels dossiers i les persones adjuntes la part pedagògica. Això implica que cada dossier tindrà dues revisions enlloc d'una. No es revisaran dossiers en vacances d’ST.
 
Les dates de les convocatòries son les següents:
​  
Si marxeu de campaments entre les dates... Heu de presentar
dossier a...
INTERNACIONALS
(fora de Catalunya)

(Si comenceu campaments
entre aquestes dates...)
CATALUNYA

(Si comenceu campaments
entre aquestes dates...)
CONVOCATÒRIA
LLIURAMENT

(dia que s'ha d'entregar
el dossier complet
i la documentació)
20 de juny al 1 de juliol - 16 de maig
2 de juliol al 14 de juliol 20 de juny al 1 de juliol 23 de maig
15 de juliol al 29 de juliol 2 de juliol al 14 de juliol 6 de juny
30 juliol al 12 agost 15 de juliol al 29 de juliol 20 de juny
13 agost al 12 de setembre 30 juliol al 12 agost 4 de juliol
- 13 agost al 12 de setembre 18 de juliol
   
La reunió amb la persona adjunta caldrà fer-la la setmana següent al lliurament del dossier. Pot passar que l'adjunt/a us demani correccions abans de la reunió // La ST consultarà a la persona directora del campament tots els dubtes que tingui via e-mail o via trucada telèfonica.

El dossier haurà d'estar signat tant de part legal i logística com de la pedagògica una setmana després de l'entrega.
 
  • Exemple pràctic: si marxeu el 5 de juliol de campaments dins de Catalunya heu d'enviar els dossiers complets a la demarcació i a l'adjunt el 6 de juny. Durant la setmana del 6 al 13 de juny caldrà fer la reunió amb la vostra persona adjunta, tenint en compte que una setmana més tard del lliurament del dossier cal tenir-ho tot bé (per tant, el dia 13 de juny ha d'estar tot perfecte i amb les correccions fetes). Durant aquella setmana, alhora, la ST farà la correcció legal del campament.​ 

Comparteix