Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

de CAU a CAU


 
El 12 de juny arriba la cinquena edició (la quarta que al final no vam fer..) del "de cau a cau". Aquest cop, farem un segon intent a unir els caus de la Mercè i l'Estornell amb... amb cap! Ens quedarem a mig camí i pararem a Farena, en una ruta de 23km, amb un desnivell d'uns 600m positius. Ep! Però acabarem en baixada!!
 
Començarem a les 9:00 al cau de Montblanc, i heu de portar dinar, perquè preveiem acabar la ruta en unes 6-7 hores. Quedarem amb els cotxes a La Riba a les 7:30 del matí.
 
Recordem que aquestes sortides tenen l'objectiu d'acabar de perfilar bé els recorreguts i veure si calen fer modificacions, i que estan obertes a tots els afiliats.
 
Per tal de poder organitzar els desplaçaments, us demanem que contesteu a tarragona@escoltesiguies.cat dient si vindreu abans del dimecres 8 de juny, dient si podeu portar cotxe o no, i uns dies abans de la ruta ens posarem en contacte amb vosaltres.


 

En voleu saber més?


A la Demarcació de Tarragona hem creat una ruta que uneix tots els agrupaments! Té aproximadament 150km i passa per totes les poblacions amb presència escolta. Durant aquest curs 2015/2016 ens hem proposat realitzar cadascuna de les 5 etapes per tal d'acabar d'establir la ruta definitiva. Aquestes són les sortides previstes:

Sortida 1 (S1). Dissabte 7 de novembre.
Recorregut: Demarcació - El Catllar (15km) 

Sortida 2 (S2). Diumenge 31 de gener.
Recorregut: El Catllar - Valls (20km) 

Sortida 3 (S3). Diumenge 6 de març.
Recorregut: Reus - Cambrils (16km)  

Sortida 4 (S4). Diumenge 8 de maig. 
Recorregut: Montblanc - Farena (23km)

Sortida 5 (S5). Diumenge 12 de juny.
Recorregut: Farena - Reus (27km) 
 
 
  
Aquí teniu algunes fotos de la ruta del primer tram del 7 de novembre: 
 També podeu consultar la ruta en un mapa interactiu:


 


 

Comparteix