Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Els Equips de la Demarcació curs 14-15

  FOCA 0
L'Anna, el Genís, la Clara i la Mar són els integrants de l'equip de la formació inicial, destinada als caps que comencen de cada agrupament, per tal de fer la primera aproximació al moviment i per començar a conèixer el vocabulari específic de l'escoltisme, així com el mètode, les fases del curs, i l'objectiu de l'escoltisme.
La formació dura un dia, i es fa a principi de curs.
  FOCA 1
L'equip de FOCA 1, format per la Núria, la Georgina, la Laura i el Gerard, és l'encarregat de formar als futurs monitors del moviment. La formació dura cinc caps de setmana, i comença a meitat del primer trimestre i s'allarga fins a principis del tercer.
  FOCA 2
La FOCA 2 és la continuació, tal i com el seu nom indica, de la FOCA 1. És la primera de tres formacions (FORMIGA 2 i 3) per tal de poder aconseguir el títol de director. Les Núries, el Joan Manel i la Gemma són els encarregats d'engegar el curs de directors. És la última formació feta dins de la Demarcació, ja que les següents ja es fan a nivell de Catalunya, amb la resta de caps escoltes del territori.
  CASA DE COLÒNIES
Com el seu nom indica, l'equip format per l'Anna, l'Albert, la Júlia i la Marina, s'encarreguen d'executar un dels objectius del nostre pla triennal: obrir una casa de colònies a la província de Tarragona i poder-la gestionar com a Demarcació.
  EKIPU
L'Anna, la Laura i l'Elena formen l'Ekipu, un equip encarat cap als agrupaments, que dóna suport a les diferents branques (des de castors fins a truc). Quan algun equip de caps de la Demarcació té algun problema, dubte, o necessita algun tipus de suport, elles són les encarregades d'ajudar-los.
  TAAM
A efectes pràctics, la TAAM no és un equip en si, sinó un conjunt de persones que són a la Demarcació i que participen dels espais d'aquesta, tot posant-se en comissions puntuals o engegant petits projectes. Les Annes, el LuisJa i el Carmelo en són els integrants.
  EQUIP XX
La Merche, l'Antonio i la Glòria han batejat el nom de l'equip amb dues X, tot fent explícita la seva funció de Xarxa amb d'altres entitats i persones de la província. Cada curs preparen unes Jornades d'educació enfocades en alguna vessant: adolescència, emprenedoria, creativitat... i són tot un èxit!
     

Comparteix