Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Educació musical al carrer

    La segona sessió de les Jornades serà el dimarts 12 d'abril a les 18.30h.
Anirà a càrrec de Maite Royano, Folkatr3s, Balls a Plaça i la Cobla de la Mitja Lluna. 

Folkatr3s és un grup del camp de Tarragona creat l'any 2012 amb la idea de promoure el ball a plaça en el sentit més folk i tradicional. Han fet diverses actuacions a arreu de Catalunya, com ara a la plaça del rei de Barcelona, a la festa major de Lleida, a Tarragona per Santa Tecla, Olot, entre altres llocs. L'any 2014 van fer una petita gira per  Polònia participant en el festival internacional Bonds Of Culture.

Per a més informació sobre Folkatr3s, podeu consultar el seu web, el seu facebook o el seu canal de youtube.

 
L'Associació Balls a Plaça va ser creada també l'any 2012 amb la idea e promocionar la música i les danses catalanes i d'arreu programant una ballada al mes a la primavera i a la tardor a la Plaça dels Sedassos de Tarragona i organitzant, també, tallers de ball folk. En aquests 5 anys hi han passat grups i músics d'arreu de Catalunya, Aragó, França, Itàlia i Polònia.

Per a més informació sobre Balls a Plaça, podeu consultar el seu facebookLa Cobla de la Mitja Lluna és un grup Tarragoní creat el 2014. El seu repertori inclou peces tradicionals i música antiga apte per a balls folk, cercaviles, processons i concerts.

Per a més informació sobre la Cobla de la Mitja Lluna, podeu consultar el seu web, el seu facebook, el seu twitter el seu canal de youtube.
   

Comparteix