Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de Tarragona

Demarcació de Tarragona

Educació musical en el lleure

     La tercerta sessió de les Jornades serà el dimarts 19 de març a les 18.30h.
La ponència anirà a càrrec de Mireia Besora i Tondo i Mercè Pérez.


Mireia Besora i Tondo és titulada en Pedagogia per la Formació Musical Bàsica i General per l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), i en Grau Mitjà i Elemental en l'especialitat de piano pel Conservatori Professional de Música de Tarragona. Formada tant en cursos de sensibilització musical del mètode Willems com de pedagogia musical a l'associació Orff-Schulwerk (celebrats a Barcelona, Madrid i San Francisco-Califòrnia) amb Verena Maschat, Sofía López-Ibor, Doug Goodkin, James Harding, entre d'altres. Formada també en direcció coral als cursos de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) a Barcelona i a Segovia amb Pep Prats i Johan Duyck. Ha realitzat estudis de direcció amb Mireia Barrera i Lluís Vila, i de cant amb Àngels Balagueró i Glòria Coma.
 
Ha impartit tallers per nadons i fins a 3 anys a l'EMM Can Ponsic i a l'EMM Nou Barris de Barcelona, i a diferents biblioteques públiques de Barcelona. És formadora de formadors i ha impartit cursos per mestres a l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya), a l’EMM Pau Casals d’El Vendrell i a MEG (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) a Barcelona. Actualment dirigeix el Cor Infantil de Xamfrà a Barcelona i el Cor de Noies Divisi a Valls, és subdirectora de Xamfrà Centre de Música i Escena a Barcelona i forma part de l’equip que ha dissenyat i desenvolupa El Teler de Música centre de recursos didàctics musicals.


Mercè Pérez Campanya. Nascuda a Valls el 1984, diplomada en Magisteri Musical a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona el 2005. Obté el títol Professional de Piano al Conservatori de Música de Tarragona el 2006. Llicenciada en Pedagogia també a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i Postgraduada en Direcció Coral per la Universitat Ramon Llull de Barcelona el 2011. Ha realitzat diversos cursos de direcció de la Federació Catalana d'Entitats Corals i del Cor Ágora de Segovia. Ha realitzat diverses formacions de pedagogia musical com el certificat en pedagogia Dalcroze entre d'altres.

Directora de diversos cors infantils de Valls, Tarragona i Sant Cugat, actualment dirigeix el cor Xera TGN de Tarragona i el Cor d'Ullastrell i els cors infantils de l'Escola Garbí-Pere Vergés d'Esplugues de Llobregat on també n'és mestra de música a l'etapa d'Ed.Primària. És actualment Secretària Tècnica del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.


 
 

Comparteix