Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Vallès / Maresme

Demarcació del Vallès / Maresme

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
3 blogs donats d'alta 81 articles totals

Divendres, 14.9.2018 12:08h AEiG Sant Esteve

EXPOSICIÓ ELS CAMPAMENTS

Com molts sabreu, aquest any l'Agrupament fa 60 anys!!!!Per celebrar com cal aquest aniversari, hem anat realitzant una sèrie d'actes, entre els quals un campament de primavera conjunt i unes jornades d'APS.Ara ja només ens queda l'últim acte: LA FESTA DELS 60 ANYS D'ESCOLTISME A GRANOLLERS!Aquesta festa es durà a terme durant tot un cap de setmana (dissabte 29 i diumenge 30 de setembre) entre la Plaça Can Trullàs i la Plaça de l'Església.

Anar al blog


Dilluns, 5.3.2018 10:34h AEiG Sant Esteve

JORNADES D'APS 60 ANYS

Ei!!Aquest any l'Agrupament fa 60 anys. Són 60 anys en ple moviment i vetllant per una educació plena i en valors pels infants de Granollers.Estem molt orgullosos de tots aquests anys que portem a la motxilla i que ens ajuden actualment a nodrir-nos d'una base forta i segura.

Anar al blog


Divendres, 22.9.2017 14:06h AEiG Sant Esteve

BENVINGUT CURS 2017 2018

Bon dia nens i nenes, joves i famílies!!Els caps ja estem arrencant el nou curs, que començarà amb el primer cau el dia 21 d'octubre!Estem molt motivats i tenim moltes ganes de que tot surti rodat. Esperem vosaltres us sentiu igual de motivats, i així, entre tots i totes les persones que formem aquest Agrupament podrem tirar endavant aquest curs nou que ara just comença!Per això, iniciant el nou curs farem una reunió amb els pares i mares el dimecres 27 de setembre a les 21 del vespre al Lledoner!Allà ens trobarem i podrem parlar de com encarem aquest nou curs.

Anar al blog


Divendres, 22.9.2017 13:58h AEiG Sant Esteve

Comiat d'en Jaume Sala

L'escoltisme no només és un moviment mundial, no només és educació en el lleure, l'escoltisme és una forma de ser, de sentir i de viure. L'escoltisme són totes les petites coses i moments que el fan ser, són totes aquelles persones que l'estimen. Tu l'has estimat i cuidat sempre Jaume i ens has deixat d'herència tot aquest amor.

Anar al blog


Dimarts, 4.10.2016 12:14h AEiG Sant Esteve

Calendari provisional

Hola Families, en aquest post us adjuntem el calendari provisional que utilitzarem fins al novembre, on els caps farem un consell per aprobar el calendari global de tot el curs. Un cop aprobat, us el farem arribar tan aviat com sigui possible. Moltes gràcies! Sempre a Punt i tant com puc.

Anar al blog


Divendres, 22.4.2016 17:51h AEiG Sant Esteve

Sant Jordi Reivindicatiu

Aquest cap de setmana L'agrupament bull d'activitat. Els nostres pioners posaran una paradeta amb les roses més maques de tot Granollers. Estaran tot el dia i us esperaran amb molta il·lusió. Diumenge farem cau amb la resta d'unitats al centre cívic nord. També es durà a terme la primera de les assemblees amb pares, excaps i caps de l'Agrupament. Afrontarem units i amb força la lluita que ens uneix a tots, tenir un CAU propi.

Anar al blog


Divendres, 29.1.2016 16:59h AEiG Sant Esteve

Comiat d'en Sergi Prat

Per celebrar l'amistat que en Sergi ens ha deixat, la cerimònia de demà, dissabte 30 de gener, tindrà lloc al pati de l' Escola Lledoner, al carrer Rosellò 95, just al costat del Centre Cívic Nord on fem els caus, de 18:00h a 19:00h.Hi esteu tots convidats, infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi.Sempre a punt.Equip de Caps de l'AEiG Sant Esteve

Anar al blog


Dijous, 28.1.2016 08:17h AEiG Sant Esteve

Estimat Sergi, tu deies que...

Estimat Sergi, tu deies que sempre havies estat escolta, però que no ho vas descobrir fins que vas entrar al cau.Nosaltres sempre hem estat amics i amigues teves, però no ho vam descobrir fins que no et vam conèixer.Que afortunats som d'haver compartit amb tu el camí viscut. I aquesta fortuna en forma d'amor i tendresa que ens has deixat, Sergi, la tenim cada cap, capesa, nena i nen de l'agrupament, així com pares i mares i totes els companys i companyes d'altres caus amb els que has compartit formacions i trobades, i també els formadors mateixos i tota la gent que t'has trobat en aquest dolç camí de l'escoltisme.

Anar al blog


Dimarts, 26.1.2016 23:09h AEiG Sant Esteve

Comiat d'en SERGI PRAT

Hola famílies de l’agrupament,Malauradament ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la pèrdua d’un amic i cap de l’agrupament, en Sergi Prat, en un accident d’escalada dilluns 25 de gener de 2016.Demà, dimecres 27 de gener de 10:00h a 21:00h tindrà lloc la vetlla en el tanatori de Granollers, i dijous 28 a les 10:00h es farà la cerimònia de comiat en el mateix tanatori.

Anar al blog


Dilluns, 27.7.2015 18:04h AEiG Berenguer el Gran

Sí, sí, sí, les fotos són aquí!

Per a totes les nostàlgiques us deixem amb les fotografies inèdites dels campaments d'estiu al Pla de la Serradora!!!Per molts més, que tingueu un bon estiu!!!!!https://picasaweb.google.com/112343414476233156580/CampamentsUnarre2015SALUT I CAU :)

Anar al blog


Dissabte, 20.6.2015 15:43h AEiG Berenguer el Gran

Acció de les Guardianes de Gaia

Dissabte passat, la unitat de C/LL vam realitzar el nostre projecte. Aquest any, hem estat nomenades guardianes de Gaia pels tres elements amb la missió d'ajudar la Mare Terra, fer-la una mica més feliç. És per això que aquest tercer trimestre com a projecte vam decidir fer alguna acció com a guardianes. Entre tots i totes vam adaptar els jocs que més ens agraden

Anar al blog


Dilluns, 8.6.2015 16:00h AEiG Berenguer el Gran

Sancutrobada

Divendres passat va passar una cosa grossa: ens vam trobar els i les educadores en el lleure del poble (Esplai Pica-Roca, Esplai Sarau, Esplai CEEL i AEiG Berenguer el Gran) per conèixer-nos i començar a fer pinya!Vam sopar al Club Muntanyenc, el local que allotja l'esplai Sarau, i vam fer uns quants jocs i presentacions de les nostres entitats. L'objectiu de la trobada era començar a crear sinergies amb les altres entitats de Sant Cugat per agafar força com a col·lectiu, aprendre les unes de les altres i potser fins i tot fer algun projecte comú!La veritat és que ho vam passar d'allò més bé! Potser algú grandet ens va pescar jugant a la bandera pels carrers del centre.

Anar al blog


12345...7>