Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Vallès / Maresme

Demarcació del Vallès / Maresme

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
3 blogs donats d'alta 81 articles totals

Dissabte, 23.5.2015 11:19h AEiG Berenguer el Gran

Quines ganes de campaments!!!

Ja s'acosta...Ja s'acosta llevar-se i veure muntanyes, sentir a la planta dels peus l'herba ben fresca.Ja s'acosta guiar-se, en la fosca nit, per la claror de la lluna i les estrelles.Ja s'acosta dormir dins del sac, beure sopa calenta i aguantar algun ruixatJa s'acosta perdre la noció del temps, desconnectar i connectarJa s'acosta recuperar la sensació de llibertat i de que res no ens atura.....

Anar al blog


Dijous, 14.5.2015 17:17h AEiG Berenguer el Gran

INTERBRANKAU

Dissabte passat vam decidir obviar el colors que ens separen i vam agrupar-nos al Pi d'en Xandri per a fer un cau interbrancat. Són aquelles coses que decidim fer una vegada l'any per fer família: ens separem en grups interbrancats i fem una gimcana o activitats que ens agradin a totes. És un bon moment per retrobar antics companys i companyes de branca, conèixer cares noves al cau, les caps d'altres unitats i trencar amb la rutina dels dissabtes.

Anar al blog


Dilluns, 4.5.2015 16:25h AEiG Berenguer el Gran

Reactivem el blog

Benvolgudes famílies de l’Agrupament i altres internautes, ens plau molt informar-vos que el blog del cau torna a estar actiu!!!L’objectiu del blog és explicar més detalladament totes aquelles activitats i trobades en les que participem els i les caps, a fi de donar-vos a conèixer l’extens món de l’escoltisme. També publicarem al blog fotografies de les sortides, dels caus i dels campaments; esdeveniments i notícies comunes, etc.

Anar al blog


Dijous, 11.12.2014 23:00h AEiG Sant Esteve

MARATÓ DE TV3

Hola tothom!!Un any més l' equip de caps de l' Agrupament organitzem un acte per recaptar fons per la Marató de TV3 amb l' ajuda i organització d' altres entitats de Granollers!Esteu tots convidats a passar-vos per la Plaça de l' Església el diumenge 14 a partir de les 10:00 del matí, ens i trobareu fins les 20:00 del vespre!Aquí us deixem el cartell!Caps de l' Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve!Sempre a punt!

Anar al blog


Dissabte, 15.11.2014 16:11h AEiG Berenguer el Gran

Segona trobada de FOCA

Hola hola!!!Com bé ja deureu saber, aquest passat cap de setmana, 8 caps del nostre agrupament vam participar a la primera trobada de la formació de monitors en el lleure organitzada per la Demarcació del Vallès/Maresme, l’anomenada FOCA (Formació de Caps). Aquesta formació dura un total de 5 caps de setmana repartits entre el novembre i l’abril que passarem a una bonica casa de colònies a Arenys de Mar.

Anar al blog


Dissabte, 1.11.2014 17:20h AEiG Sant Esteve

Calendari 2014-2015

Hola a tots i totes ja tenim aquí el calendari d'aquest curs 2014-2015

Anar al blog
Divendres, 15.11.2013 11:08h AEiG Sant Esteve

CALENDARIS DEL CURS 2013-2014

Benvolgudes famílies! Perdoneu la tardança , hem estat una mica enfeinats aquest principi de curs, però aquí us deixem els calendaris de les unitats!

Anar al blog


Dilluns, 16.9.2013 21:52h AEiG Sant Esteve

REUNIÓ D'INICI DE CURS

Benvolgudes famílies, Ens posen en contacte amb vosaltres per informar-vos que el proper dimarts 24 de setembre, hi ha convocada la reunió de principi de curs on hi esteu tots convidats. Tindrà lloc al Centre Cívic Nord el Lledoner a les 21:15h. Direcció:

Anar al blog


Diumenge, 2.6.2013 18:42h AEiG Sant Esteve

GRAN ÈXIT I VICTÒRIA DE RÀNGERS EN EL TORNEIG DE SCOUTBALL DE GRANOLLERS!!!!

Moltes felicitats als nostres CAMPIONS!!!!!!El nostre gran equip de la unitat de RiNG ha estat el campió de la categoria de Ràngers i Noies Guia.Moltíssimes felicitats!!!Una gran participació, ganes, esportivitat de tots els agrupaments de la demarcació!!!Gràcies a tots per venir!!!

Anar al blog


Dimarts, 28.5.2013 13:16h AEiG Sant Esteve

NOVA SAMARRETA DE L'AGRUPAMENT

Ja tenim aquí un no model de samarreta per tots aquells nens, nenes, caps i capeses de l'agrupament.

Anar al blog


Diumenge, 19.5.2013 18:50h AEiG Sant Esteve

FESTA D'AGRUPAMENT 25-26 de maig

Nens i nenes, nois i noies, pares i mares!!!Notícies fresques! La setmana que ve tenim una missió! I necessitarem l’ajuda de tots, és per això que marxarem tot l’agrupament junt de sortida amb tendes! No podeu faltar!!És una missió secreta, i no us en podem donar gaires detalls…. però cal que vingueu amb moltes ganes de viatjar, per molts llocs i moments diferents! I descobrir noves coses!Quedem dissabte 24 a les 11:30h del matí a l’estació de Granollers – Centre.

Anar al blog