Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Vallès / Maresme

Demarcació del Vallès / Maresme

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
3 blogs donats d'alta 81 articles totals

Dijous, 2.5.2013 21:12h AEiG Sant Esteve

Rikkis ens ensenya el seu curtmetratge

Aquest dissabte els Rikkis ens mostraran el punt i final del seu projecte del "Curtmetratge".A les 6h podrem gaudir-lo sent espectadors, tot degustant un bon pica pica.Us hi esperem!!!

Anar al blog


Dilluns, 22.4.2013 16:57h AEiG Berenguer el Gran

[sense títol]

La Tropicat ja és aquí!El proper cap de setmana, 27 i 28 d'abril, més de 2.000 de pioners i caravel·les d'arreu de Catalunya ens reunirem a Cardedeu per fer escoltisme i fer guiatge!! Serà

Anar al blog


Diumenge, 21.4.2013 20:07h AEiG Sant Esteve

FESTA ESCOLTA 2013!

Aquest passat dissabte 20 d'abril, vam celebrar com cada any la festa escolta.Aquí en podeu veure algunes fotos!

Anar al blog


Dissabte, 13.4.2013 11:07h AEiG Sant Esteve

[sense títol]

L'Agrupament Escolta Sant Esteve participa a l'Entitroba't!!Us convidem a tots que vingueu a veure'ns el dissabte 13 d'Abril a la plaça de l'esglèsia a partir de les 16:00.A les 20:30 tindrem botifarrada a preu popular! No hi podeu faltar!

Anar al blog


Dimarts, 19.3.2013 15:07h AEiG Antoni Comas

Excursió al laberint d'Horta

La Branca de Llops i Daines va anar el passat diumenge al laberint d'Horta, a Barcelona. A dos quarts de nou del matí va començar l'aventura que els portaria a salvar a Ariadna del minotaure.Llops i DainesAbans d'això, però, van haver de fer tot un seguit de proves per poder plantar cara a la terrible fera que habita el centre del laberint.Per ajudar a Teseu, els nens van haver de buscar els mestres ferrers que podrien fer les armes adequades per matar el monstre.

Anar al blog


Divendres, 1.3.2013 17:36h AEiG Antoni Comas

Diada del pensament

Tot l'agrupament AE Antoni Comas va participar en la Diada del Pensament. Durant la Diada, es va dormir al cau, ja que degut al temps s'ha hagut de canviar el lloc de dormir. Al matí va tocar jugar a scout-ball. Separats per grans (Ràngers, Pioners i Trucs) i petits (Castors i Llops), es van jugar dos partits simultanis al Parc Central.

Anar al blog


Dimarts, 19.2.2013 20:09h AEiG Antoni Comas

Festa de Carnestoltes

L'AE Antoni Comas va celebrar pel dia de Carnestoltes un concurs de disfresses en el qual hi participaven totes les branques. Des dels més grans fins als més petits, tots van preparar disfresses per lluïr-se.La festa es va dur a terme al pati del cau, a diferència d'altres anys, en què s'havia anat a la rua.Castors i LlúdriguesLlops i DainesTrucs Ràngers i Noies GuiaPioners i Caravel·lesEn Pellofa va fer el pregó de la festa de l'Agrupament i va donar inici al concurs de disfresses amb coreografia inclosa.

Anar al blog


Dimecres, 26.12.2012 22:14h AEiG Antoni Comas

Excursió de Nadal

Tot l'agrupament va anar a la casa Cadamont

Anar al blog


Dilluns, 17.12.2012 23:24h AEiG Antoni Comas

Recollida solidària

La branca de pares va organitzar pel dissabte dia 15 una recollida de joguines i aliments que es donaven a la Creu Roja. Aquesta organització ho repartirà entre tots aquells que ho necessitin. Durant tot el dia es va aconseguir una bona quantitat de queviures i joguines.Pioners i Caravel·les col·aborant amb la recollidaLa parada al matí

Anar al blog


Dilluns, 17.12.2012 21:04h AEiG Antoni Comas

Els trucaires canten nadales

Els nostres trucaires van cantar nadales a la Plaça Santa Anna per recollir diners per al seu projecte de TRUC. Les cançons escollides van ser algunes tant conegudes com Pastorets de la Muntanya, El noi de la mare, El Dimoni escuat o el Rabadà.

Anar al blog


Dilluns, 17.12.2012 20:02h AEiG Antoni Comas

Una tarda fent cau amb Llops i Daines

Els Llops i Daines el passat dissabte van anar a l'antic cau, per aprofitar-ne el seu espaiós pati. Allà van poder jugar a un parell d'activitats novedoses per a ells.La primera d'elles consistia en anar per parelles i un d'ells anava amb els ulls tapats. Una parella de totes les que hi havia parava.El que estava cec parava o havia de fugir de qui parava. L'altre havia de guiar a la seva parella.

Anar al blog


Dissabte, 15.12.2012 15:24h AEiG Sant Esteve

MARATÓ DE TV3

VINE DEMÀ DE 5 A 8 DE LA TARDA A COL·LABORAR AMB LA MARATÓ DE TV3 A LA PLAÇA DE L'ESGLÈSIA!T'HI ESPEREM!!!!

Anar al blog