Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Vallès / Maresme

Demarcació del Vallès / Maresme

Blogs d'agrupaments

Estadístiques:
3 blogs donats d'alta 81 articles totals

Dilluns, 13.6.2011 13:04h AEiG Berenguer el Gran

Scouts in action: la vessant internacional

Vivim molt bé a Sant Cugat fent cau cada dissabte i preparant excel·lents sopars de final de curs... No hem d'oblidar, però, que l'escoltisme va molt més enllà.Aquí un relat èpic de superació i compromís:

Anar al blog


Dimecres, 8.6.2011 22:54h AEiG Berenguer el Gran

Festa final de curs: Tot allò que heu de saber

Ara ja n'esteu assabentats i és oficial, dissabte 11 de juny festa de final de curs. Com ja sabeu els més veterans aquesta festa és la cloenda del curs i consistex en un cau que l'allarguem per fer activitats, actuacions i sopar amb els pares i mares.Hi haurà la ja tradicional desfilada per la catifa vermella, actuacions variades, entrega de premis i projecció de les millors fotografies del curs.

Anar al blog


Dimarts, 7.6.2011 15:46h AEiG Berenguer el Gran

Recuperant la Font de la Rata

Són petits, esvalotats i cridaners. Però en el fons, tots sabem que els LliD amaguen un potencial enorme, a voltes infravalorat. Aquest dissabte van fer gala del que són capaços de fer i van dur a terme el seu propi projecte, en gran mesura gestionat per ells mateixos. Una vegada més van endinsar-se al Parc Natural de Collserola, aquest cop per recuperar una font abandonada a tocar de Can Borrell, la Font de la Rata.

Anar al blog


Dissabte, 4.6.2011 18:38h AEiG Berenguer el Gran

11 de juny: Festa Final de Curs

Quan el curs s'acaba i el cau tanca per preparar els campaments és el moment de l'esdeveniment més glamurós del món escolta santcugatenc. A quin altre cau del món la seva festa final és presidida per una luxosa catifa vermella per on desfilen caps, mares, pares i nens en un riu de color i bon gust?Any rere any la gala de premis "Festa final de curs Berenguer el Gran" s'ha anat consolidant al panorama intercomarcal per esdevenir un indicador de les noves tendències en art i gastronomia.

Anar al blog


Dimecres, 25.5.2011 00:18h AEiG Berenguer el Gran

URGENT RING: Anul·lació de sortida

Com ja s'ha comunicat via mail, els RiNG NO FAREM SORTIDA aquest cap de setmana. A través d'una enquesta in situ vam valorar que fer una sortida només pels caps no era massa factible. Afecten, com sempre, partits, exàmens, dinars i altres compromissos familiars...No patiu: fem cau de 16 a 20h, per acabar de preparar tot allò relatiu al nostre projecte, no oficialment anomenat EL GRAN SOPAR.Esperem no causar cap molèstia ni canvi de plans.

Anar al blog


Diumenge, 22.5.2011 23:33h AEiG Berenguer el Gran

El viatge del Yoni

En Yoni, un simpàtic noi de la República Dominicana que va venir a fer d'intendent als Ràngers i Noies Guies a Setmana Santa amb la companyia del Guillermo (excap del cau i membre de l'ONG 180º), ens explica en un vídeo tot el que ha après en la seva estada a Barcelona. El seu objectiu era enriquir-se de coneixements per millorar el treball que fa amb nens i nenes de les plantacions de sucre de la seva illa.

Anar al blog


Divendres, 20.5.2011 17:45h AEiG Berenguer el Gran

Sortides de CiLL i LLiD

Com ja hauríeu de saber aquest cap de setmana els Castors i Llúdrigues i els Llops i Daines tenen sortides.Els castors marxaran dissabte a les 8:30 de l'estació de ferrocarrils. Aquesta vegada aprofitaran el bon temps per acostar-se a la platja i dormir en tendes en un càmping. La tornada serà diumenge, també a l'estació de ferrocarrils, a les 17:00.D'altra banda els llops faran una excursió de tarda.

Anar al blog


Diumenge, 1.5.2011 19:25h AEiG Berenguer el Gran

Els LliD a Borredà

I arriben les esperades fotografies dels campaments de Setmana Santa dels Llops i Daines a Borredà! En aquest enllaç podreu gaudir d'un complet ventall d'instànties en què es sintetitzen els grans moments dels quatre dies, les millors cares i els detalls més entranyables.I a continuació, una petita mostra!I sí, algun castor i alguna llúdriga també hi podreu trobar...

Anar al blog


Dijous, 28.4.2011 12:15h AEiG Berenguer el Gran

En construcció, trobada de caps 2011

Ho sentim, aquest cap de setmana encara no començarà el cau. Els caps tenim un cita important, històrica, diríem.El divendres 29 comença a Manresa la "Trobada de caps 2011: en construcció!" que s'allargarà fins diumenge a la tarda. Es tracta de la reunió dels caps de tot Catalunya, de totes les associacions de la federació. Ens hem de trobar caps de Escoltes Catalans, Acció Escolta i Minyons Escoltes i Guies amb l'objectiu plantejar els reptes de l'escoltisme per crear propostes i idees.

Anar al blog


<1...567