Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de l'Alt Ter

Demarcació de l'Alt Ter

Notícies

17.11.2022

Assemblea de la Demarcació 2022

assemblea

ADEM 2022

Equip de Demarcació



El passat dissabte dia 12 de novembre de 2022 vam celebrar la nostra assemblea anual per començar aquest nou curs amb tota la il·lusió i energia del món. Es per això que vam començar ben d'hora al lloc escollit, Campdevànol. Primer de tot va tenir lloc una formació sorpresa per tots els caps i quel·les, que enguany va girar entorn a l'accessibilitat a la natura. Gràcies a Natura Inclusiva vam poder reflexionar sobre la dificultat en l'accés a la naturalesa quan hi ha problemes de mobilitat, però també i sobretot vam poder veure quins mitjans tenim a l'abast per solventar aquesta problemàtica. Podeu obtenir més informació sobre el projecte prement el següent enllaç.


Mentre tenien lloc les inscripcions hi va haver l'esmorzar, per donar pas seguidament a l'inici de l'Assemblea. Aquest any l'ambientació era sobre un vol d'avió, i per això la convidada i moderadora que va exercir com a pilot va ser la Carla Vidal, exmembre de l'equip de demarcació. Durant l'inici del trajecte vam poder aprovar l'acta de l'assamblea del curs anterior, l'estat de comptes i la memòria. En un moment determinat hi van haver algunes turbulències degut a la motivació dels assistents en el punt del Kahoot!, que va tenir una excel·lent participació. També vam acomiadar la Palma, que havia estat la nostra Secretària Tècnica els últims anys, amb un més que merescut aplaudiment conjunt.


En l'equador del vol es van produir els relleus en els diferents equips, on per exemple en Pol es va acomiadar de l'equip de demarcació, mateix equip en el que entraven a formar part l'Emma i la Kènia. També es donava la benvinguda com a equip a l'Equip Gènere, entre d'altres novetats ens els diferents equips de la demarcació. Finalment, després d'aprovar els pressupostos i donar pas als parlaments, es va concloure el plenari.


El transcurs de l'assemblea també va estar ambientada pels vídeos-memòria de curs dels diferents agrupaments, on es va poder veure que els caus ja han anat agafant embranzida, alçada i velocitat després d'uns mesos complicats per la Covid-19.

Per últim vam poder gaudir d'un dinar a l'aire lliure davant dels locals de l'AEiG Els Vàndals, anfitrions aquest any. Així és com va ser l'assemblea d'aquest curs, un bon exemple de com comença l'any la demarcació, on els caps i quel·les gràcies a la seva participació en són l'autèntic motor. Moltes gràcies a tothom que va venir!



Comparteix