Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació de l'Alt Ter

Demarcació de l'Alt Ter

Notícies

12.12.2022

Comencen les formacions!

Formacions

Trobada Foca

Equip de Foca



Un any més a la Demarcació de l'Alt Ter juntament amb el curs habitual dels diferents agrupaments també han iniciat les formacions a les noves generacions de caps! Formiga, la formació de Director en activitats de lleure infantil i juvenil, va fer la seva formació inicial el mateix cap de setmana de l'assemblea i aquesta setmana faran el seu primer cap de setmana sencer! Per altra banda, Foca, la formació de monitors i monitores, ja ha fet dos caps de setmana i ens han deixat la següent crònica:

"
Aquest últim cap de setmana hem fet la segona trobada de FOCA, a Vespella!

El nostre equip de periodistes d'investigació ha rebut un encàrrec important i ja s'ha posat a investigar el que sembla ser un dels misteris més grans de l'escoltisme... De moment tenim més preguntes que respostes, però encara queda molta FOCA per endavant!

Mentrestant ens hem endinsat en la pedagogia del projecte, els dinamismes, la llei escolta... I també hem comptat amb ponents externs i equips de la demarcació per ensenyar-nos danses, alimentació saludable en l'escoltisme, primers auxilis, perspectiva de gènere i el funcionament de la demarcació. Que bé poder comptar amb totes vosaltres!

Prepareu-vos que la nova fornada de caps de l'Alt Ter ve amb moltes ganes!!"


També s'han obert les inscripcions dels diferents monogràfics de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, de temàtiques molt diverses, per no deixar mai de formar-nos!


 



Comparteix