Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

30.03.2010

7è Concert de l'Escoltisme i el Guiatge i xarxaMEG



El diumenge 11 d’abril, la Fundació Josep Sans, la Fundació Música Simfònica i Minyons Escoltes Guies Sant Jordi de Catalunya (MEG) celebrarà el 7è Concert de l’Escoltisme i el Guiatge a l’Auditori de Barcelona.

Poden participar-hi totes les unitats de Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, i Ràngers i Noies Guia. Us podeu apuntar com a unitat o individualment. La inscripció és gratuïta i sols cal que ens facis arribar les teves dades al correu electrònic info@fundaciojsans.cat.


El 7è Concert de l’Escoltisme i el Guiatge comptarà amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya i la Coral d’Escoltes i Guies, formada per infants i joves escoltes de MEG. Sota la direcció de Josep Ferrer, Jordi Piccorelli i Enric Mestre interpretaran un conjunt de peces clàssiques de Mozart, Schubert, Grieg, Saint-Saëns, Bizet i Hamlisch. A la segona part, tindrà lloc el moment més emblemàtic de l’acte, quan el Cor Jove d’Escoltes i Guies, format per cantaires del Moviment, d’entre 6 i 14 anys, i formaran un cor que interpretaran les següents cançons: El Bon Caçador  i Lagata i el belitre

Previ al concert i a la Sala Foyer de l'Auditori es farà l'acte de presentació de xarxaMEG, un projecte liderat per la FJS i que pretén posar en connexió a tota aquella gent que ha participat d'una manera o altre de la nostra associació i que actualment no hi està activa però voldria continuar sabent de l'associació i potser participar-hi d'alguna manera o altra. Us animem a consultar el web www.xarxameg.cat i a difondre la iniciativa entre grups d'antics, exmembres, grups de pares o simpatitzants.

 



Comparteix