Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

07.04.2010

El Consell Comarcal busca un auxiliar tècnic en mobilitat europea per l'Oficina de Joventut i Habitatge



 

 

Fins al 16 d'abril a les 14 hores pots presentar la documentació per la plaça d'auxiliar tècnic en mobilitat europea que convoca el Consell Comarcal del Barcelonès. El nou auxiliar tècnic treballará temes de mobilitat i recursos europeus.

Per participar en el concurs públic cal tenir una titulació mínima de formació professional de segon grau o equivalent, ser ciutadà espanyol o d'un país membre de la Unió Europea, tenir 16 anys complerts a data de la convocatòria, nohaver estat mai separat, mitjançan expedient disciplinari, del servei de l'Administració Pública i no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques i tenir el nivell B de català o equivalent.

Les tasques seran:

- donar suport operatiu en assessorament, informació i formació i tasques de seguiment per a joves, entitats juvenils i regidories de joventut de la comarca en matèria de mobilitat europea i en l'aprenentatge de llengües estrangeres.

- donar suport operatiu en les tasques de gestió, programació, elaboració i avaluació de programes europeus, elaboració i avaluació de programes europeus impulsats pel Consell Comarcal del Barcelonès.

- suport en la formació, informació i elaboració de materials i documentació adreçada als joves, tècnics municipals o entitats juvenils de la comarca.

- tasques de suport a les visites als casals d'estiu que es realitzin a la comarca.

Si vols formar de l'equip de Joventut i Habitatge, consulta les bases de selecció on trobaràs tota la informació que necessites. 

Més informació www.barcelonesjove.net



Comparteix