Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

07.04.2010

El CISEC obre convocatòria: Tècnic en Orientació, Formació i informació Acadèmica.



 

El CISEC obre convocatòria per a cobrir un lloc de
Tècnic en Orientació, Formació i informació Acadèmica.

 

Objectiu principal: Coordinació de projectes de formació i informació

Tasques: Realitzar formacions en les següents matèries: Estructura Universitària, nova selectivitat i orientació acadmèmica. Coordinació de l’equip de formadors amb els referents del municipis on s’imparteixen les formacions. Atendre a les consultes telemàtiques en matèria d’orientació acadèmica. Actualització de la web en matèria d’infromació acadèmica. Coordinació de Projectes socioeducatius.

Perfil: educador/a social, integrador/a social, pedagog/a o similar.Es valoraran coneixements en matèria acadèmica així com experiència en Punts d’informació Juvenils o serveis d’orientació acadèmica.

Requisits: Formació mínima:.Es valorarà la formació de diplomatura social o alguna altra carrera universitària relacionada amb el sector. En cas de cicles formatius en animació sociocultural o similar caldrà experiència en places similars. Qualificat i amb experiència en tasques de Formació Capacitat de gestió i coordinació de temps Coneixements de l’entorn office. Perfecte ús del català i del castellà parlat i escrit. Ampli coneixement de la realitat acadèmica actual.

Data límit de recepció de sol·licituds: 9 d'abril
Més informació i CV + carta de presentació:
CISEC
persona de contacte: Marc Enrich
personal@cisec.org



Comparteix