Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

07.04.2010

La Fundació Catalana de l'Esplai obre convocatòria de comptable i assessor comptable



 

La Fundació Catalana de l'Esplai obre convocatòria per a cobrir un lloc de comptable i assessor comptable

 

Objectiu general del lloc de treball: Comptabilitat i assessorament econòmic i fiscal a entitats sense afany de lucre

Responsabilitats: Confecció i revisió de la comptabilitat d’entitats no lucratives i dels seus models fiscals corresponents. Assessorament telefònic i presencial atenent i resolent les seves consultes.

Perfil: Formació necessària : FP II, Diplomat/da en Ciències Empresarials o Llicenciat/da en ADE o en C. Econòmiques. Coneixements necessaris : Bons coneixements del PGC adaptat a Entitats no Lucratives. Cal tenir coneixements de comptabilitat i fiscalitat pràctica informatitzada (Suport Associatiu, Contaplus, ...). Català parlat i escrit. Es valorarà el coneixement i experiència dins del tercer sector. Experiència necessària : Experiència de al menys un any, en la realització de tasques d’assessoria o de gestió en temes comptables i/o fiscals. Es valorarà especialment si aquest treball s’ha realitzat amb entitats no lucratives.

Condicions: Localització: Centre Esplai. Sant Cosme. El Prat de Llobregat. Jornada i horari:. Completa (37,50 h/setmana) Tipus de contracte: Obra i Servei Categoria: Segons titulació Salari brut anual: Segons escala salarial conveni 16.500€ - 18.000€ segons categoria. Incorporació: Immediata

Més informació i CV:
Fundació Catalana de l'Esplai

Departament de recursos humans
arivas@esplai.org



Comparteix