Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

07.04.2010

Grup de treball Cinema i Mobilitzacions Socials



Des del CJB ens conviden a participar en un nou Grup de Treball per fer un Cicle de Cinema sobre Mobilitzacions Socials.

 Aquest projecte sorgeix d'una iniciativa de Moviment per la Pau, amb qui vam fer una primera reunió per tal de començar a posar les bases de què hauria de ser aquest grup de treball. Una de les primeres impressions que va sorgir d'aquesta trobada és que el concepte de mobilització social era molt ampli i que cadascú estava pensant en una cosa ben diferent. Per aquest motiu vam creure interessant fer participar diferents entitats que treballin temàtiques diverses i geogràficament disperses per tal de donar una visó més global i complerta de les mobilitzacions socials.

Per això ens adrecem a vosaltres i us convidem a participar en un projecte engrescador que no hauria de suposar un sobre-esforç per les entitats, ja que es tracta d'una acció molt concreta que no requereix excessiu temps per organitzar-la

Així que si us interessa el tema i creiem que podeu fer aportacions estarem encantats de trobar-nos el proper Dilluns 12 d'Abril a les 19:00h a l'Espai Jove Fontana. Per tal d'agilitzar i que us pugueu fer una millor idea d'en què consisteix el Grup de treball us adjuntem l'ordre del dia que fam esbossar per aquesta primera reunió.

 


Us esperem!

 



Comparteix