Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

13.04.2010

xerrada sobre "Decreixement: canviar el rumb en el moment que hem arribat massa lluny"




Decreixement

CAFÈS ECONÒMICS proposa una xerrada sobre "Decreixement: canviar el rumb en el moment que hem arribat massa lluny", amb Giorgio Mosangini.
 

Casa Orlandai   el 14 d'abril a les 19h

 

Què significa decréixer? Com es porta a terme? Qui ho ha de fer? La idea dels pensadors i pensadores en el decreixement és tan simple com revolucionària i trencadora. Simplement es parteix de la premissa elemental i irrevocable que el planeta és finit, els recursos limitats i l’obsessió econòmica per créixer no respon a aquesta lògica. Un decreixement serè i estructurat seria molt menys dramàtic que un decreixement sobtat, brusc i inevitable.


2N CICLE DE CAFÈS ECONÒMICS:
L’economia social i la construcció d’alternatives

Tan sols amb la primera edició d'aquest cicle ja hem viscut un dels booms més grans en el món de la divulgació cultural que ens demostra que, en contra del que molta gent diu o pensa, l’economia interessa, i més en moments tan convulsos com els que estem vivint. Un cicle revelació que està atraient a gent de totes les edats, de tot tipus de pensament polític, econòmic i social. Després de fer un cicle estructurat al voltant de la crisi econòmica iniciada a finals de 2008, aquest segon cicle girarà entorn l’economia social i la construcció d’alternatives. Us hi esperem amb ganes d’escoltar, d’aprendre, de preguntar, de posar en dubte i debatre.



Comparteix