Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

19.04.2010

AEiG Montnegre-Josep Carner busca unitat de Castors i Llúdries per compartir campaments



Des dels Castors i Llúdries del A.E.iG. MONTNEGRE-JOSEP CARNER volem fer-vos arribar una proposta pels campaments d’estiu 2010. Estem buscant una unitat de Castors que estigui interessada en compartir campaments.

 Els objectius que volem aconseguir amb aquest projecte són:

1.    Introduir als nens, ja des de petits,  en un entorn més enllà del seu cau. Començar-los a fer veure la magnitud del moviment i el fet que hi ha altres caus més enllà del propi.

 2.    Unir dues unitats de castors, que acostumen a tenir un baix nombre de nens, per tal d’aconseguir una millor qualitat dels campaments i un ventall més gran d’activitats.

 3.    Que els nens i nenes aprenguin que hi ha altres maneres igual de bones per conviure i organitzar-se dins d’una unitat. Aquest punt també és interessant pels caps que podem aprendre altres punts de vista, metodologies, etcètera, de fer les coses.

 4.    Saber organitzar l’existència de dos grups per a fer-los néixer la consciència d’identitat pròpia d’agrupament (en aquest cas) de manera sana. Relacionat amb aquest punt també és interessant treballar la bona convivència amb gent nova.

 Ara, a nivell més pràctic volem comentar que la nostra unitat consta de 4 caps (2 amb carnet de monitor) i 5 nens. El fet de tenir pocs Castors i Llúdries ens ha preocupat per la por de no poder donar-los uns campaments com els que podrien tenir altres unitats més nombroses i ens ha portat fins a aquesta idea.

També us informem que el terreny el podem posar nosaltres (és un tema a debatre) i, com a condició màxima, les dates haurien de ser dins de la primera quinzena de juliol.

Pels que estigueu interessats també us voldríem proposar de fer algun cau conjunt per tal que els nens i nenes es vagin coneixent.

 



Comparteix