Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

05.05.2010

Intercanvis Juvenils



El Portal de joves del Barcelonès posa a la vostra disposició una base de dades que s'actualitza periòdicament on podeu contactar amb responsables o animadors d'entitats juvenils d'arreu d'Europa que volen organitzar intercanvis juvenils

 

Grups Estrangers que busquen interlocutors d'aquí.

 

Pais: República txecaEntitat: DDM Lanškroun, The house of children and youth
 

E-mail: europajove@barcelones.cat Web: jarda.krtecek.sweb.cz/
Característiques del grup: Una entitat juvenil i infantil de la República txeca busca participants per a un intercanvi juvenil.

Contingut de l´activitat: Conviden a grups de 4 persones (2 nois i 2 noies) de 17 a 22 anys (més un/a monitor/a) a Lanškroiun. Es farà al setembre 2010 i s'ha d'enviar la sol.licitud fins al 25 de maig.

Data prevista de realització: 2010-09-01
Idiomas: anglès
Contacte: europajove@barcelones.cat

Pais: França Entitat: CPIE / A Rinascita / Bureau Information Jeunesse

E-mail: europajove@barcelones.cat Web: www.barcelonesjove.net/europa
Característiques del grup: Un grup de joves de Còrçega (18 - 25 anys) busca partners per participar a un intercanvi juvenil al juliol 2010. Volen acollir els participants a França.

Contingut de l´activitat: Estan interessats en el medi ambient i volen fer un intercanvi amb grups de Portugal, Itàlia, Espanya, Grècia i Turquia.

Data prevista de realització: 2010-07-01
Idiomas: Francès, Anglès
Contacte: europajove@barcelones.cat

Pais: Finlàndia Entitat: Katapult


Característiques del grup: KATAPULT treballa amb joves de 16 a 25 anys en atur. Ajuden als joves a trobar un lloc per estudiar o treballar i ofereix tallers creatius per als joves.

Contingut de l´activitat: Busquen joves d'altres països que hagin viscut una situació d'atur per compartir la seva experiència. Les activitats d'aquest intercanvi seràn tallers creatius, fer un vídeo, visitar llocs interessants amb l'objectiu de poder relfexionar i sentir-se fort cap a aquesta situació.

Data prevista de realització: 2010-06-06
Contacte: europajove@barcelones.cat



Comparteix