Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

07.05.2010

El Servei de l’escoltisme al carrer _ Cau al Carrer S.IV



 

El proper 15 de maig, el Sector IV de la Demarcació de Barcelonès sortirà del local i farà cau al carrer. Es farà al Parc de Joan Miró i hi estan convidats tots els públics. La temàtica de les activitats que s’hi desenvoluparan faran referència l’Eix del Curs 09/10 de MEG: el Servei.

 

La Comissió del Sector IV, on hi són representats tots els agrupaments i els diferents equips del sector, ha treballat i dissenyat el projecte Tots fem Servei durant tot aquest curs. La celebració del dia 15 de maig culmina la tasca desenvolupada durant tot l’any.

La jornada s’iniciarà amb l’organització dels grups: els infants i joves, repartits per branques però barrejats entre els diferents agrupaments i per petits grups, realitzaran diversos serveis emmarcats dins l’escoltisme urbà a la ciutat de Barcelona. Fruït de la col·laboració amb Aprenentatge i Servei (APS), els serveis escollits són:

  • Castors i llúdrigues: recollida de productes conjuntament amb el Banc d’Aliments.
  • Llops i daines: neteja i classificació de residus d’una platja barcelonina amb el Centre de la Platja.
  • Ràngers i noies guia: activitats d’intercanvi intergeneracional a residències d’avis i àvies.
  • Pioners i caravel·les: campanyes de sensibilització amb les entitats Desmilitaritzem l’Educació i el Banc de Sang i Teixits.
  • Truc: compartir experiències i activitats amb discapacitats psíquics i intercanvi cultural amb immigrants que participen a la Plataforma per la Llengua.

El dinar es farà tots junts al Parc de Joan Miró. Després, una activitat de posada en comú de totes les experiències viscudes durant el matí. Amb aquest material s’organitzarà una exposició en format fira que podrà visitar tothom. A les 16.30 hi haurà un espai d’animació infantil a càrrec d’en Noé Ribes, obert al barri.

La jornada es tancarà amb un berenar conjunt amb tots els participants del dia del cau al carrer.

Consulta el programa del cau al carrer del Sector IV

 

Participa al cau al carrer del Sector IV! Fes Servei!
 

 



Comparteix