Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

14.05.2010

L'AEiG Terraplana de Belianes, a punt per la tradicional Marxa Ecològica i per la Pau



L'últim diumenge de maig de cada any, a Belianes hi ha una cita ineludible marcada al calendari. És la XXVIa edició de la Marxa Ecològica i per la Pau i aquest any serà diumenge 30 de maig. I els organitzadors, l'AEiG Terraplana de Belianes (L/S/U), no volen anar-hi sols i per això us conviden a tots a participar-hi. L'únic requisit és anar-hi amb un vehicle no contaminant i amb molta marxa!

Les activitats començaran la tarda-nit de dissabte 29 amb una sessió de cinema a la fonoteca del poble. L'endemà diumenge, de bon matí, es llegirà el Manifest i es donarà el tret de sortida a la Marxa, que recorrerà Belianes-Bellpuig-Vilanova-Arbeca-Belianes, en total uns 30 km. En arribar hi haurà un aperitiu amb la música dels acordionistes de La Vallesana. Tot seguit hi haurà un dinar de germanor i es clourà la jornada amb un espectacle de màgia.

L'esmorzar de diumenge serà de franc (si aneu a pedalar). El dinar de diumenge, si no el porteu vosaltres, té un preu d'11 euros, amb descompte pels agrupaments. Les inscripcions s'han de fer trucant en Xep de 21.30 a 23 h al telèfon 973 330 418.



Comparteix