Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Demarcació del Barcelonès

Demarcació del Barcelonès

Notícies

18.05.2010

Ofertes de feina: Es busca Cap àrea vacances i lleure i Coordinador/a per a casals d’estiu



 

La Fundació Pere Tarrés obre convocatòria per a cobrir una plaça de
- cap àrea vacances i lleure

 

Descripció: Si has fet casals o colònies d'estiu i tens el títol de director de lleure... si has dirigit o coordinat un esplai, un cau o una entitat de lleure i vols ser la persona responsable de dirigir tots els casals i colònies de la Fundació Pere Tarrés, Ets la persona que busquem!

La Fundació Pere Tarrés organitza anualment més de 30 activitats entre casals i colònies i gestiona un equip de 300 persones, pel que busquem una persona creativa amb molta experiència en el sector del lleure i capaç de dirigir, planificar i coordinar les activitats de lleure a les campanyes d'estiu, Nadal i setmana santa. El cap de vacances i lleure ha de mantenir relacions amb escoles, AMPAS, empreses, proveïdors, administracions públiques i mitjans de comunicació.

Més informació i CV:
Fundació Pere Tarrés

referència: cap vacances
idapena@peretarres.org

 

 

Serveis Educatius Recursos de l'Esplai obre convocatòria per a cobrir una plaça de
- Coordinador/a per a casals d’estiu

 

Objectiu General del Lloc de Treball: El/la coordinador de casals s’ha de responsabilitzar del dia a dia de l’entorn del qual es desenvolupa l’activitat, l’organització de l’equip de treball, la relació més directa amb les famílies i els professionals de l’escola. És així mateix, el /la responsable de la concreció del programa del casal.

Responsabilitats i funcions principals: Coordinació de l’equip de monitors/es Control de les inscripcions i seguiment del pagament de les quotes. Programació, seguiment i avaluació de les activitats i sortides Relació directa amb els familiars dels usuaris. Control de l’efectiu de despeses. Control dels menús del menjador Valoració i memòria del casal

Perfil del candidat: Habilitats i capacitats personals: Persona Activa i dinàmica Capacitat d’empatia, de comunicació i observació. Capacitat resolutiva i organitzativa. Capacitat de desenvolupament i planificació. Capacitat de treball en equip. Habilitat per prendre decisions amb seguretat i decisió. Capacitats formatives: Imprescindible títol de Director de Lleure. Coneixements pedagògics: dinàmica de grups, activitats, recursos lúdics... Coneixement Office, Internet i gestió del correu electrònic. Bon nivell de coneixement del català.

Condicions del lloc de treball: Localització: Jornada: Completa Tipus de contracte: Salari brut anual: Segons conveni de lleure educatiu i sociocultural de Catalunya Incorporació: Finals juny 2010

Més informació i CV + carta de motivació:
Serveis Educatius Recursos de l'Esplai

persona de contacte: Guillem Cunill
rrhh@esplai.org



Comparteix